Μέσω μπαράζ το κενό στη F.L.Έντονη διαμαρτυρία της Ελευσίνας

Με ματς μπαράζ θα καλυφθεί η κενή θέση που άφησε στη Football League η αδυναμία συμμετοχής του Αγροτικού Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα.

Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης είναι οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή και κάλυψαν τις προϋποθέσεις που είχαν ζητηθεί.

Η ημερομηνία και η ώρα του ματς θα οριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι τα σωματεία Δόξα Δράμας ΓΣ και Καραϊσκάκης ΑΕ είναι αυτά που δήλωσαν εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας αιτήματα για την πλήρωση της κενής θέσεως στην Football League και καλύπτουν τις προϋποθέσεις που ζητήθηκαν από τη διοργανώτρια.

Κατόπιν τούτου η ΕΠΟ αποφάσισε:
1. Να διεξαχθεί ένας αγώνας μπαράζ μεταξύ των δύο ανωτέρω σωματείων, σε ουδέτερο γήπεδο. Σε περίπτωση κατά την οποία στην λήξη της κανονικής του διάρκειας ο αγώνας είναι ισόπαλος, θα δοθεί συνέχεια αυτού με τη διεξαγωγή παράτασης τριάντα (30’) λεπτών σε δύο (2) ημίχρονα δεκαπέντε (15΄) λεπτών το κάθε ένα. Αν δε και μετά την παράταση το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο, τότε η νικήτρια ομάδα θα ανακηρυχθεί μετά από εκτέλεση επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον ΚΑΠ (άρθρο 20 παρ. 13).

2. Για τους δικαιούχους να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές ισχύουν τα εξής:

• Τα σωματεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές έχουν εγγεγραμμένους ήδη στην δύναμή τους.

• Τα σωματεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές αποκτήσουν με διεθνείς μεταγραφές, όπως αυτές προβλέπονται στον Κ.Ι.Μ.Π..

• Τα σωματεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσους ποδοσφαιριστές αποκτήσουν από μεταγραφές από άλλα ερασιτεχνικά σωματεία.

• Τα ανωτέρω ισχύουν εφόσον ο αγώνας μπαράζ διεξαχθεί έως και 31-08-2017.

Με προσφυγή στο CAS  απειλεί η Ελευσίνα

Στα άκρα αναμένεται να φτάσει ο Πανελευσιανιακός, ο οποίος διεκδικεί την κενή θέση της Football League που άφησε ο υποβιβασμός του Αγροτικού Αστέρα, λόγω αδυναμίας να ανταπεξέλθει.

Η ομάδα της Ελευσίνας καταγγέλλει την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει αγώνα μπαράζ ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και την ΑΕ Καραϊσκάκης, τονίζοντας πως θα προσφύγει μέχρι και στο CAS.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:«

Η ΕΠΟ προχωρά στη μία παρανομία μετά την άλλη. Θα ασκεί διοίκηση μέχρι την Πέμπτη το βράδυ και πήρε την απόφαση να γίνει μπαράζ ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης, δίχως να περιμένει την απόφαση του Διαιτητικού που είναι την Τρίτη. Μήπως ξέρει κάτι η ΕΠΟ; 

Σε περίπτωση που δεν δικαιωθούμε, κάτι που θεωρούμε ότι είναι απίθανο, θα προσφύγουμε μέχρι και το CAS. Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.

Εκ του Δ.Σ.».

Πηγή:sport-fm.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.