Μήνυμα κ.Λαγομιτζή για τα Περιβόλια

aox-lagomitzis-lefakis

Ο πρόεδρος του ΑΟ Χανιά κ. Νικόλαος Λαγομιτζής με μήνυμα, που φιλοξενείτε στην ανεπίσημη ιστοσελίδα FaceBook της ομάδας, καλεί όλους του φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα του ΑΟΧ.

Παράλληλα, στο μήνυμα παίρνει θέση για όλα όσα γίνονται στο «σίριαλ» που ακούει στο όνομα γήπεδο Περιβολίων.

 

Μήνυμα Προέδρου Α.Ο. Χανιά κ. Νικόλαου Λαγομιτζή:

«Είναι σαφές ότι ο Δήμαρχος Χανίων αφενός κι αφετέρου οι κκ Βαρουξάκης και Μαθιουλάκης έχουν συμφωνήσει αποκλειστική χρήση των Περιβολίων από τον ΑΟΠ. Βρισκόμαστε δλδ προ μιας ιδιότυπης απαλλοτρίωσης δημόσιας περιουσίας του Δήμου Χανίων από μια ιδιωτική εταιρεία, που μάλιστα εδρεύει σε άλλο δήμο. Οι χορτολογίες πλέον έχουν πέσει στο κενό (αν και προσωπικά τα ίδια έλεγα 4 μήνες τώρα), όπως και οι μάσκες της συμπαιγνίας Σκουλάκη, Βαρουξάκη (πρώην ΑΟ-Χίτης) και Μαθιουλάκη, που αποσκοπούν κατά τα φαινόμενα στην εξόντωση του ιστορικού ΑΟΧ.

Καλούμε όλους τους ειλικρινείς και σοβαρούς φιλάθλους τόσο του ΑΟΧ όσο και των άλλων ομάδων, εντός κι εκτός Χανίων, να σταθούν αλληλέγγυοι στο αγώνα μας για την επικράτηση της λογικής και της δικαιοσύνης. Είμαστε η ομάδα του χανιώτικου λαού κι όχι των συμφερόντων των μεγαλοεργολάβων του δημοσίου και των αιρετών-μαριονεττών-υπαλλήλων τους. Σταθείτε δίπλα στην ομάδα ώστε κι αυτή με τη σειρά της να αντλήσει δύναμη ώστε να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα των ανόμων συμφερόντων. Μέχρι την τελική νίκη, την πραγματοποίηση του ονείρου γενεών: Την άνοδο στη Β΄εθνική. Against all odds»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.