Ματαίωση για τους 17ους Κορίσσιους αγώνες Κανόε Καγιάκ

Στη ματαίωση των διεθνών «Κορίσσιων» αγώνων Κανόε Καγιάκ προχωρά ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, οι οποίοι είχε προγραμματιστεί να διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 24 & 25 Οκτωβρίου.

 

Αιτία, οι καιρικές συνθήκες, τις οποίες προβλέπουν να είναι δυσμενείς οι μετεωρολόγοι και κατά συνέπεια για ένα άθλημα όπως το Καγιάκ θα ήταν αδύνατο να γίνουν με ασφάλεια, αλλά και την επιτυχία την οποία έχει όλα τα προηγούμενα χρόνια η συγκεκριμένη διοργάνωση.
Σύμφωνα με τον προπονητή Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Μανώλη Αγγελάκη:
«Οι αγώνες στη λίμνη Κουρνά είναι ένας θεσμός ο οποίος πραγματοποιείται τα τελευταία 16 χρόνια. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που ματαιώνουμε τη διοργάνωση. Η απόφασή μας να μη γίνουν οι αγώνες δεν ήταν καθόλου εύκολη, όμως παρακολουθώντας την εξέλιξη των καιρικών φαινόμενων τα οποία θα πλήξουν την περιοχή του Κουρνά δεν μπορούσαμε να επιμείνουμε στην πραγματοποίησή τους, διότι οι πιθανότητες να γινόντουσαν ομαλά ήταν ελάχιστες. Πρωτίστως άλλωστε ως διοργανωτές πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι για την ασφάλεια των αθλούμενων.
Αναφορικά με τη νέα ημερομηνία θεωρώ ότι η «λογική» της μετάθεσης των αγώνων για μία εβδομάδα αργότερα δε θα βοηθούσε γιατί ο καιρός αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα ασταθής κι έτσι προσανατολιζόμαστε στο να τους διεξάγουμε τον Μάιο, εφόσον συμφωνήσει ο Δήμος Αποκορώνου. Θα θέλαμε να ζητήσουμε την κατανόηση όλων των Σωματείων από την Ελλάδα και την Κύπρο που θα ερχόντουσαν στα Χανιά και να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξη και το ενδιαφέρον τους».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.