Μεγάλη ανησυχία για το κολυμβητήριο

Στη διάθεση του συνόλου των τοπικών φορέων περιέρχεται το θέμα του κολυμβητηρίου έτσι ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και η Χανιώτικη νεολαία να έχει τη δυνατότητας άθλησης στις πισίνες για τους επόμενους μήνες.

Στο πλαίσιο αυτό και ύστερα από πρωτοβουλία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ζητήθηκε η συνδρομή του αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολου Βουλγαράκη, ο οποίος θα συντονίσει τις διαδικασίες για να υπάρξει σύσκεψη μεταξύ των τοπικών αρχών και η οποία πιθανολογείται για την προσεχή Παρασκευή 2 Νοεμβρίου. Σε αυτήν θα λάβουν μέρος, η αντιπεριφέρεια Χανίων, ο δήμος Χανίων, οι τοπικοί βουλευτές, το Ε.Α.Κ. Χανίων και φυσικά ο Ν.Ο. Χανίων. Στόχος είναι να υπάρξει κοινή στρατηγική και ο κάθε φορέας από την πλευρά του να συνεισφέρει στο μέγιστο δυνατό.

Εν τω μεταξύ, στην πρώτη συνάντηση που προϋπήρξε τη Δευτέρα (29/10) το μεσημέρι στον δήμο Χανίων, στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο. Χανίων είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον δήμαρχο Χανίων κ. Μανώλη Σκουλάκη, ο οποίος εξέφρασε μεν τη βούληση να συνεισφέρει στη λειτουργία του κολυμβητηρίου, όχι ωστόσο στο βαθμό που θα έλυνε το πρόβλημα. Κατά τον κ. Σκουλάκη, η αδυναμία του δήμου προκύπτει λόγω της ασφυκτικής οικονομικής πίεσης, την οποία ο Ναυτικός Όμιλος κατανοεί.

Έτσι, όλα περικλείονται γύρω από τη νέα συνάντηση στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι τοπικοί φορείς για να διαφανεί το τι μέλλει γενέσθαι. Θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο ότι η ανησυχία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ύστερα από αυτή την κατάσταση που διαμορφώνεται, είναι πολύ μεγάλη και ελπίζει ότι με τη βοήθεια και την κατανόηση των τοπικών φορέων, το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.