Μετακομίζει στη Μοναχή Ελιά ο Κισσαμικός

Την «μετακόμιση» του στα Χανιά έχει αρχίσει ο Κισσαμικός που ήδη έχει αρχίσει τη μεταφορά κοντέϊνερς στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς όπου όπως όλα δείχνουν θα γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας.

Ο χώρος ο οποίος μέχρι πέρσι είχε παραχωρηθεί στον Αθλητικό Όμιλο Χανιά φέτος θα έχει νέο ενοικιαστή που έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Δήμο Χανίων όπου ανήκει ο χώρος. Μια συμφωνία καθόλου δύσκολη καθώς η παρουσία του κ.Κατσαράκη στο Δ.Σ του Κισσαμικού, διαδόχου στον προεδρικό θώκο του Συλλόγου Φαρμακοποιών του νυν Δημάρχου κ.Βάμβουκα, ήταν δεδομένο ότι θα διευκόλυνε τα πράγματα.

Το ερώτημα , βέβαια, είναι τι θα γίνει εφόσον ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά δικαιωθεί, τελικά, στο Διαιτητικό Δικαστήριο και αναζητήσει κι εκείνος χώρο προπόνησης.Εκτός, βέβαια, αν και αυτή η μετακίνηση του Κισσαμικού στη Μοναχή Ελιά είναι απλά ένα ακόμα κεφάλαιο στο «υπό συγγραφή βιβλίο» της συνεργασίας-συγχώνευσης των δυο ομάδων.

Τώρα ποιος με ποιον θα δώσει τα χέρια στην περίπτωση επαλήθευσης αυτής της συνεργασίας είναι ακόμα νεφελώδες καθώς όπως ακούγεται οι Μελάς, Μαυρονάσιος έχουν έτοιμους τους επόμενους σταθμούς τους εκτός Κρήτης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.