Με Αστέρα Τρίπολης στους «8»

kypello elladas
Με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης με πρώτο αγώνα στα Περιβόλια και επαναληπτικό στην Τρίπολη κληρώθηκε ο Πλατανιάς στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Τα υπόλοιπα ζευγάρια:
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός
Βέροια – Πανθρακικός
Στη συνέχεια έχουμε τα ζευγάρια πάνε ως εξής:

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός με Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός με Βέροια – Πανθρακικός
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
5η ΦΑΣΗ Προημιτελικοί αγώνες
27 και 28 Φεβρουαρίου 2013 – επαναληπτικοί αγώνες: 6,7,13 και 14 Μαρτίου 2013
* Θα λάβουν μέρος οκτώ (8) και θα διεξαχθούν 4 διπλοί αγώνες (εντός και εκτός έδρας).
6η ΦΑΣΗ, ημιτελικοί αγώνες 
17 και 18 Απριλίου 2013 – επαναληπτικοί αγώνες: 27 και 28 Απριλίου 2013
* Θα λάβουν μέρος οι τέσσερις (4) νικήτριες ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της 5ης Φάσης.  Θα διεξαχθούν δυο (2) διπλοί αγώνες (εντός και εκτός έδρας).
Στους αγώνες της 5ης και 6ης φάσης ο πρώτος αγώνας θα διεξάγεται στο γήπεδο της ομάδας που κληρώνεται πρώτη γηπεδούχος, ο δε δεύτερος στο γήπεδο της αντίπαλης ομάδας.  Κάθε αλλαγή γηπέδου και γηπεδούχου με συμφωνία των ομάδων απαγορεύεται.
Στους αγώνες της 5ης και 6ης φάσης (διπλών συναντήσεων) του Κυπέλλου Ελλάδος αν από τα αποτελέσματα και των δύο αγώνων δεν προκύπτει η ομάδα που προκρίνεται τότε τα τέρματα τα οποία πέτυχε κάθε ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα της υπολογίζονται διπλά.
Αν και οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων στον εντός και εκτός έδρας αγώνα, τότε ο δεύτερος αγώνας μετά την κανονική λήξη του παρατείνεται κατά δύο δεκαπεντάλεπτα ημίχρονα.
Αν ο αριθμός των τερμάτων, τα οποία θα επιτύχουν δύο ομάδες κατά την διάρκεια αυτής της ημίωρης παράτασης είναι ο ίδιος, τότε τα τέρματα που σημείωσε η εκτός έδρας ομάδα υπολογίζονται διπλά και θα προκριθεί η φιλοξενούμενη ομάδα.

Αν όμως κατά την πιο πάνω ημίωρη παράταση δεν σημειωθεί τέρμα τότε ο νικητής θα αναδειχθεί με εκτέλεση πέναλτι κατά την διαδικασία που προβλέπει το άρθρο 20 παράγραφος 9 του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων.

7η ΦΑΣΗ  Τελικός αγώνας (Σάββατο 11 Μαΐου 2013) 
Ως έδρα του Τελικού αγώνα περιόδου 2012-2013 ορίζεται το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ της Αθήνας.
Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην Κανονική διάρκεια του τελικού αγώνα ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.