Μια Football League…υπόδειγμα οργάνωσης…

0

«Όλα είναι στον αέρα. Υπάρχει το απόλυτο σκοτάδι. Μένουν λίγες μέρες για την έναρξη και ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Υπάρχουν ελλείψεις στους φακέλους ομάδων και δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Εμάς δεν μας έχει ενημερώσει κανείς», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Κατηγορίας.

Για τις σκέψεις της διοργανώτριας αρχής, απάντησε: «Στο τέλος θα ξεκινήσουμε όπως είμαστε και όταν αποφασίσουν τι θα γίνει μας ενημερώνουν κι εμάς…».

Αυτό που μόλις διαβάσατε είναι δήλωση του προέδρου της Football League κ.Λεωνίδα Λεουτσάκο στο liganews.gr μια εβδομάδα (;;;)  πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και την επιστολή απόγνωσης του ΟΦΗ προς όλες τις αρμόδιες αρχές καταλαβαίνει κανείς ότι ακόμα κι αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 22 Οκτωβρίου και κυρίως όπως λέει ο κ. Λεουτσάκος «…θα ξεκινήσουμε όπως είμαστε και βλέπουμε…» είναι μαθηματικά δεδομένο ότι θα παρακολουθήσουμε-για μια ακόμη χρονιά-ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα χωρίς αρχή, μέση και τέλος…

Η επιστολή του ΟΦΗ:

Προς :
1. Τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη
2. Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
3. Την Football League
4. Όλες της Π.Α.Ε. Football League

Κύριε Πρόεδρε,

Σας ενημερώνουμε ότι η Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925, θέλει μέσω της επιστολής αυτής, να εκφράσει τον προβληματισμό και την αγανάκτηση της για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και αφορούν το Πρωτάθλημα της Football League και την έναρξη του.

Όπως όλοι γνωρίζετε στις 05/10 πραγματοποιήθηκε κλήρωση του ως άνω πρωταθλήματος και ορίστηκε ημερομηνία έναρξης η 22α Οκτωβρίου 2017, παρόλο που κάποιες Π.Α.Ε., μέσα σε αυτές και η δικιά μας, επιθυμούσαμε να ξεκινήσει νωρίτερα. Έκτοτε προέκυψαν οι παραιτήσεις του Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Επικοινωνήσαμε με όλους τους αρμόδιους φορείς και κανένας δεν μας έδωσε σαφή απάντηση, για το αν και πότε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Είμαστε σχεδόν μία εβδομάδα πριν την έναρξη και δεν γνωρίζουμε ποια ημέρα θα αγωνιστούμε, αλλά κυρίως αν θα αγωνιστούμε. Όπως καταλαβαίνετε αυτό έχει καταστροφικές συνέπειες για την ομάδας μας. Οικονομικό κόστος λόγω του ότι βρισκόμαστε στην Κρήτη και δεν υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων, λεωφορείων την τελευταία στιγμή, αλλά και αγωνιστικό κόστος, αφού ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας πριν 100 ημέρες και δεν έχουμε δώσει ακόμα ένα επίσημο παιχνίδι!!!!

Ζητάμε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού να δώσει άμεσα λύση στο θέμα που έχει προκύψει με την Ε.Ε.Α..
Ζητάμε λοιπόν από όλες τις ομάδες της Football League να συνηγορήσουν εγγράφως στο αίτημά μας για να τονίσουμε όλοι μαζί στους αρμόδιους φορείς την επιτακτική ανάγκη της έναρξης του Πρωταθλήματος της Football League στις 22 Οκτωβρίου .

Ζητάμε από την Διοίκηση της Football League να κάνει οτιδήποτε είναι δυνατόν από την μεριά της, για να υποστηρίξει το δίκαιο αίτημά μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παρακαλούμε για τις άμεσες εκ μέρους σας ενέργειες.

Για την Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Τσάλος».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.