Νέα δεδομένα και νέα δεδομένα

0

Η εποχή Αναστασιάδη άρχισε και μάλιστα με διπλό καιρό.Και Φθινόπωρο και Άνοιξη.

Φθινόπωρο στην αρχή με την χρησιμοποίηση του έμπειρου Τάσου Δέντσα. Κακή ημέρα,άγχος,πολλά λάθη του ιδίου αλλά και των γύρω από αυτόν συμπαικτών του ,τον εξέθεσαν.Πέναλτι παιδαριώδες για τη αξία του, κακές εκτιμήσεις σε απλά πράγματα,συνεχείς αμυντικές παλινωδίες και έτσι απλά 2-0.Με τον Ολυμπιακό παίζεις άλλωστε και μάλιστα στο Καραϊσκάκη…

Αγγέλου παρέμβαση.Γρήγορα και παστρικά προστατεύει τον παίκτη του και την ομάδα.Μέσα ο Ντόε και οι «τρύπες» κλείνουν. Γκολ ο ορεξάτος Ουντότζι και η παρτίδα του πρώτου ημιχρόνου σώζεται.Ρεαλιστικά ένα με δυο γκολ ο Φουστέρ τα δικαιούται όμως Κηπουρός και τύχη κρατούν το ευπρεπές 2-1.

Άνοιξη.Αγγέλου παρέμβαση, δεύτερη.Μέσα Μαρτσάκης,αποστάσεις ποδοσφαιρικές και ο Πλατανιάς είναι πια κανονική ομάδα.Με πλάνο,συγκεκριμένες θέσεις και νορμάλ αντιδράσεις.

Παρακαταθήκη ενόψει καυτής δυάδας-πεντάδας.Δυάδας με Βέροια,Λεβαδειακό. Πεντάδα συν τους ΠΑΣ, Πανθρακικό και Ατρόμητο.Στα πρώτα με αυτούς που γνωρίσαμε και στη συνέχεια και με καινούργια πρόσωπα.

Η ομάδα αλλάζει όψη εσωτερικά-εξωτερικά.Καιρός ήταν…

Πάμε στον ΑΟΧ τώρα.

Νέα δεδομένα και εδώ για διαφορετικούς,όμως,λόγους.Αποχωρήσεις,μουρμούρες και πολύ παρασκήνιο.Ο Σεροπιάν αναλαμβάνει δράση.Ρισκάρει αρκετά σε μια δύσκολη έδρα, γνωρίζοντας ότι αν η ομάδα του χάσει αυτόματα η μουρμούρα διογκώνεται.

Δικαιώνεται και μάλιστα μπορούσε και κάτι παραπάνω.Στην τρομερή προσπάθεια αναφέρεται στο τέλος ,βάζοντας μέσα και τον εαυτό του.Είναι πολύ δύσκολο ακόμα και για τον Μουρίνιο να διαχειριστεί έκρυθμα αποδυτήρια.Μέχρι τώρα ο Σεροπιάν δείχνει να τα καταφέρνει.Δυστυχώς, έρχεται αγωνιστικό κενό και πολύς χρόνος για «σκέψη».Αν τα καταφέρει ,με μίνιμουμ απώλειες ,και τώρα,τότε το στοίχημα το κερδίζει δια παντός.

Αν όχι, τότε, βαστάτε αδέρφια τ’ άρματα…

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.