Νέος πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά ο Φυντικάκης

Ο Αντρέας Φυντικάκης (πατέρας του ποδοσφαιριστή της ομάδας Βασίλη Φυντικάκη) εξελέγη πρόεδρος στον ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά μετά την αποχώρηση των Παντελή Ευθυμάκη και Νεκτάριο Λεβεντάκη. 

 

Αναλυτικά η ενημέρωση του ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά:

 

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση (1/7/2015 ) του ΔΣ του ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά, υπέβαλλαν γραπτή παραίτηση για προσωπικούς λόγους ο Πρόεδρος κος Παντελής Ευθυμάκης και ο ταμίας Νεκτάριος Λεβεντάκης.

 

Η προσπάθεια των υπολοίπων μελών να τους μεταπείσουν και να ανακαλέσουν τις παραιτήσεις τους κατέστη άκαρπος. Κατόπιν των παραπάνω και μετά απο σχετική ψηφοφορία, νέος Πρόεδρος του ΔΣ του ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά εξελέγη ο Αντρέας Φυντικάκης μέχρι πρότινος Γενικός Αρχηγός της Ομάδας Νέων.

 

Επίσης ανέλαβε καθήκοντα ως νέο μέλος του ΔΣ με αρμοδιότητα Υπεύθυνος Ακαδημιών ο οικονομολόγος Γιώργος Αθανασάκης .

 

Οι υπόλοιπες αρμοδιότητες κατανεμήθηκαν ως εξής:

 

Αντιπρόεδρος η Κυριακή Πολάκη

 

Γενικός γραμματέας ο Δημήτρης Βιριράκης

 

Ταμίας ο Αντώνης Βασιλομιχελάκης

 

Ειδικός Γραμματέας η Ειρήνη Λιμαντζάκη και Έφορος Υλικού ο Γιώργος Γεωργιαης.

 

Το Δ.Σ εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τα παραιτηθέντα μέλη για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην ομάδα του Α.Ο. Χανιά κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα θητείας τους και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη ζωή τους».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.