Νικητής ο «ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ ΙΙ» στον πρώτο αγώνα για το 2013

nox-istioploia

Την περασμένη Κυριακή 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας του κοινού πρωταθλήματος Ν.Ο.Χ.-Ι.Ο.Χ. με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων. Η διαδρομή ήταν Ν.Ο.Χ.-νησίδα Θοδωρού-Ν.Ο.Χ., αποστάσεως 9 ναυτικών μιλίων.

Ο άνεμος ήταν βόρειος, εντάσεως 1-3 μποφόρ με διαστήματα άπνοιας που δυσκόλεψε τους ιστιοπλόους. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την αγωνιστική ιστιοπλοΐα, η άπνοια έχει εξίσου δυσκολίες όπως και ο δυνατός καιρός και επομένως… ο καλός ο καπετάνιος φαίνεται όχι μόνο στη φουρτούνα αλλά… και στην άπνοια!
Πρώτο σκάφος ήταν το «ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ ΙΙ» του Ν.Ο. Χανίων, το οποίο με ελάχιστα λεπτά κατόρθωσε να τερματίσει εντός του καθορισμένου χρονικού ορίου τερματισμού.
Τα υπόλοιπα σκάφη δεν πρόλαβαν λόγω της άπνοιας τα χρονικά τους όρια τερματισμού.
Κυβερνήτης του «ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ ΙΙ» ήταν ο κ. Μανιουδάκης Κωνσταντίνος και πλήρωμα οι Αριστοτέλης Κοτόπουλος, Δημήτρης Γαγάρας, Αντώνης Συντζανάκης και Ειρήνη Αθανασάκη.

Η απονομή του Κυπέλλου έγινε μετά τον αγώνα στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, στο Νεώριο Μόρο

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.