Νικολιδάκης: «Παραιτούμαι αν βρεθεί κατάλληλη διάδοχη κατάσταση»

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Επισκοπής την Τετάρτη (24/06), με τον πρόεδρο της ομάδας, Μιχάλη Νικολιδάκη να γνωστοποιεί την πρόθεσή του να παραιτηθεί αλλά, στην ουσία, θα αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο μονάχα εφόσον βρεθεί κατάλληλη διάδοχη κατάσταση που θα εγγυάται την ασφάλεια και το μέλλον όλων των παραπάνω.

 

Η επίσημη ενημέρωση:

 

«Παρουσία αρκετών παλιών και νεότερων στελεχών-μελών της ομάδας μας, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση στα γραφεία του συλλόγου και στο «μπλε καφέ» του γηπέδου, «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Αφού εγκρίθηκε ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός, ο πρόεδρος της ομάδας μας, τοποθετήθηκε επί πολλών θεμάτων που τρέχουν καθημερινά (Φούτμπολ Λιγκ, ΕΠΟ, ανδρική ομάδα, Κ19, Νέων, τοπικού και ακαδημίες) και ζήτησε την ανταπόκριση αλλά και την κατανόηση των μελών προκειμένου να προβεί στις εκλογές και να αποσυρθεί από τον προεδρικό θώκο.

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα κι όλοι έκαναν από μία τοποθέτηση για το πώς θα οδηγηθεί η ομάδα από ‘δω και στο εξής.

 

Οι τελευταίες δύο σεζόν όμως, ήταν πολύ απαιτητικές ως εξουθενωτικές. Το πρόσταγμα σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο ήταν διαρκές και αμείλικτο με αποτέλεσμα στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε να υπάρξει σκεπτικισμός για την επόμενη μέρα της ρεθεμνιώτικης ομάδας.

Στις απαραίτητες εκλογές, αναμένεται να αναδειχθεί νέο Δ.Σ. ως οφείλει η ομάδα μας (στην περίπτωση πάντα που αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική κι ασφαλώς θα πρέπει να έχει συγκροτημένο διοικητικό συμβούλιο (η ΠΑΕ μετατρέπεται σε ερασιτεχνική).


Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει σχετικά:

«Ο σύλλογος της Επισκοπής ΑΟ προκηρύσσει εκλογές για τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και ώρα 19.30 στα γραφεία του, στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στην Επισκοπή.

 

Στις αρχαιρεσίες που θα τελεστούν για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου μπορεί να θέσει υποψηφιότητα ο οιοσδήποτε, αρκεί φυσικά να έχει καθαρό ποινικό μητρώο και να τηρεί τις προϋποθέσεις-διατάξεις για τέτοιες δημοκρατικές διαδικασίες.

 

Υπεύθυνος θα είναι ο κ. Ιωάννης Τσαλάκας και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο: 2831025520 και με το 6978991873.

Νικολιδάκης: «Έχουμε δημιουργήσει εντυπώσεις και οφείλουμε να τις προστατεύσουμε»

 

Ο κ. Νικολιδάκης μέσα από τις τοποθετήσεις του στην προγραμματισμένη Γ.Σ. της Επισκοπής, ξεκαθάρισε ότι αφήνει παρακαταθήκη σε υλικό, έμψυχο και άψυχο και όρισε εκλογές για τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στις 19.30.

 

Διαβεβαίωσε επίσης ότι, δεν θα αφήσει εκτεθειμένη την ομάδα και πως προφανώς θα δηλώσει υποψηφιότητα εάν και εφόσον δεν υπάρξει κάποιος να εγγυηθεί ότι θα έχει ευοίωνο μέλλον.
«Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του συλλόγου. Ανεξάρτητα με το πού θα μετέχει η ομάδα από τη νέα σεζόν (στη Φούτμπολ Λιγκ ή στη Γ’ Εθνική), ως Επισκοπή, έχουμε δημιουργήσει υποχρεώσεις αλλά και μια σειρά προτάσεων που άπτονται άμεσων λύσεων.

 

 Το έργο που έχουμε παρουσιάσει θα πρέπει να συνεχιστεί καθώς, ως παράγοντες, δουλεύουμε σε θέματα που τρέχουν καθημερινά με τη Φούτμπολ Λιγκ και με τη διοργανώτρια αρχή της ΕΠΟ.
Σαν σύλλογος λοιπόν, έχουμε δημιουργήσει υποχρεώσεις που οφείλουμε να προστατεύσουμε καθώς έχουμε κοπιάσει πολύ για να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο με τις ομάδες των ανδρών, της Κ19, του τοπικού, των Νέων αλλά και των ακαδημιών.

 

Σεβόμενος αυτή την προσπάθεια, εκφράζω την πρόθεσή μου να παραιτηθώ αλλά, στην ουσία, θα αποχωρήσω από τον προεδρικό θώκο μονάχα εφόσον βρεθεί κατάλληλη διάδοχη κατάσταση που θα εγγυάται την ασφάλεια και το μέλλον όλων των παραπάνω.

 

Είμαι Επισκοπιανός, είμαι Ρεθυμνιώτης και είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα απ’ όποιο πόστο. Οφείλουμε όμως, να οδηγήσουμε το σύλλογο σε εκλογές.

 

Αυτές ορίστηκαν για τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στις 19.30 στα γραφεία μας στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.