«Η ΠΑΕ Πλατανιάς εξέδωσε ανακοίνωση με απολογητική διάθεση»

aox-ntermanakis

Με μία επίσημη δήλωση, στο σάιτ του ΑΟ Χανιά, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ντερμανάκης, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς για το γήπεδο Περιβολίων, που όπως ο ίδιος λέει έχει απολογητική διάθεση.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Επίσημη Δήλωση Αντιπροέδρου Γιάννη Ι. Ντερμανάκη

Η  ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ εξέδωσε πριν από λίγο μία ανακοίνωση με ευδιάκριτη απολογητική διάθεση, που θα μείνει στην ψυχή και τη μνήμη των Χανιωτών φιλάθλων ως μία από τις πιο μελανές σελίδες του Χανιώτικου ποδοσφαίρου. Απαξιωτική για τους δύο τρεις  που το  μίσος που τρέφουν κατά του ΑΟΧ δεν τους επιτρέπει όχι μόνο να δουν την πραγματικότητα που πλέον είναι οδυνηρή για αυτούς άλλα έστω και να καλύψουν με στοιχειωδώς λογικά επιχειρήματα τις πρακτικές έντασης που έχουν υιοθετήσει και όχι για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και των αγνών φιλάθλων του Πλατανιά προς τους οποίους τείνουμε χείρα φιλίας και υπενθυμίζουμε ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ έχει αρνηθεί επανειλημμένως τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων φιλανθρωπικού σκοπού με τον ΑΟΧ και έστειλε τους ίδιους τους Χανιώτες φιλάθλους στα  τσιμέντα του Εθνικού Σταδίου Χανίων την ώρα που ο κ. Μώραλης μας διαβεβαίωνε εγγράφως για τη μη αντίθεση του στη χρήση του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων του Δήμου Χανίων.

Πέρα από την παράθεση λογιστικών στοιχείων τα οποία μπορούν να έχουν διπλή ανάγνωση και ερμηνεία αφού δεν παρατίθενται τα αντίστοιχα οικονομικά οφέλη των αναφερόμενων «δωρητών» από τη χρήση του γηπέδου, καταγράφεται για πρώτη φορά εγγράφως, η άρνηση και η μη συναίνεση της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στη χρήση του γηπέδου από την ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ. Έτσι, πέφτουν οι μάσκες και  το θέατρο σκιών που εκτυλίχθηκε επί μήνες εις βάρος του ΑΟΧ και των φιλάθλων του, λαμβάνει τέλος. Το δημοτικό Γήπεδο Παριβολίων έπαψε de facto να είναι Δημοτική περιουσία και θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τη σύμβαση μεταξύ Δήμου Χανίων και ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, σύμβαση που παραμένει στο σκοτάδι κάποιων συρταριών.

Απέναντι σε αυτό το άθλιο και μίζερο παρασκήνιο, καλούμε τον κόσμο να δώσει το «παρών» στο Εθνικό Στάδιο Χανίων την Κυριακή στις 15.00 και να υποστηρίξει μια τίμια προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα της πόλης μας.Μας ενδιαφέρει ο αγώνας της Κυριακής, τα υπόλοιπα, μετά από αυτόν. Όσοι προσπαθούν να καλύψουν τις λανθασμένες επιλογές τους και τη μη διάθεση για περαιτέρω προσφορά στο σωματείο τους, ας συνεχίσουν στο δρόμο της έπαρσης, της αλαζονείας και του «εμείς είμαστε και άλλος κανείς».Ο κόσμος πλέον καταλαβαίνει και οι παπαγάλοι των μεγαλοπαραγόντων λαλούν βοώντας εν τη ερήμω. Εμείς δεν είμαστε και δε θα γίνουμε επαγγελματίες ποδοσφαιρικοί παράγοντες, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον ΑΟΧ γνωρίζοντας ότι τα χρήματα μας δε θα τα πάρουμε ποτέ πίσω, άρα δε θα χρειαστεί ποτέ να συντάξουμε ανάλογα απολογητικά υπομνήματα με αυτό που εκδόθηκε σήμερα απο την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ.

Με τιμή και υπερηφάνεια για την παρουσία μου στον Αθλητικό Όμιλο Χανιά

Ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Ι. Ντερμανάκης»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.