Ξαπλώστρα από …το κινητό!

Μια νέα πλατφόρμα επιτρέπει πλέον το… κλείσιμο μιας ξαπλώστρας από το κινητό. Η Marketing Greece, αναγνωρίζοντας τη δυναμική και την προστιθέμενη αξία που μπορεί να λάβει το ελληνικό τουριστικό προϊόν μέσα από την αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας, υποδέχεται στην ομάδα των υποστηρικτών της, την ελληνική ψηφιακή πλατφόρμα Plazz.

Η έξυπνη εφαρμογή Plazz, προσφέροντας μια πρωτοποριακή υπηρεσία, ενισχύει το τουριστικό προϊόν «Sun & Beach» και ενδυναμώνει την εμπειρία των επισκεπτών, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις του κοινού.

Ειδικότερα, μέσα από ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε προκράτηση ξαπλώστρας σε δημοφιλείς οργανωμένες παραλίες στην Ελλάδα, αποκτώντας έτσι άμεση πρόσβαση σε παραλίες της Αθήνας, της Μυκόνου, της Κέρκυρας και άλλους προορισμούς της Ελλάδας, και εξασφαλίζοντας τον δικό του «χώρο» χαλάρωσης και απόλαυσης του ελληνικού καλοκαιριού.

Διαβάστε περισσότερα στο www.hania.news

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.