Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις των ομάδων (photos)

Αρκετά σωματεία της δυνάμεως της Ε.Π.Σ. Χανίων πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες τις καλοκαιρινές τους εκδηλώσεις.

Την Τρίτη 28 Ιουλίου η Σπάθα πραγματοποίησε την χοροεσπερίδα της στο λιμάνι του Κολυμβαρίου, με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Χ. κ. Γεώργιο Βούρβαχη να δίνει το «παρών» στην εκδήλωση, συνοδευόμενος από τον β’ αντιπρόεδρο της Ένωσης κ. Γεώργιο Ζαγουράκη, τον Ταμία κ. Σταύρο Χατζηδημητρίου, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Κωνσταντίνο Μητριτσάκη και τον Πρόεδρο του Σ.Δ.Π. Χανίων και μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Χ. κ. Παναγιώτη Γιαννακάκη.

Μία ημέρα μετά πραγματοποιήθηκε στα Τσικαλαριά η εκδήλωση του τοπικού Ποσειδώνα, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Βούρβαχης, Λυκάκης, Ζαγουράκης, Σαριδάκης, Τσιμπλάκης, Ούτας, Γιαννακάκης και Δεδότσης.

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου στο Φραγκοκάστελο ο Α.Γ.Σ. Σφακίων διοργάνωσε μία όμορφη μουσικοχορευτική εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν ο Α’ αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτριος Λυκάκης, ο Υπεύθυνος Ομάδων Νέων κ. Ιωάννης Γιαννουλάκης και ο Ενωσιακός προπονητής κ. Νίκος Βοζινάκης. Ο Πρόεδρος του Α.Γ.Σ. Σφακίων κ. Χρήστος Σοφούλης ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους της Ε.Π.Σ.Χ. για την παρουσία τους.

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου, στο ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου, πραγματοποίησε την εκδήλωσή του ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη, στην οποία κλήθηκαν για να πραγματοποιήσουν κάποιες από τις βραβεύσεις της βραδιάς οι κ.κ. Βούρβαχης, Ζαγουράκης και Γιαννακάκης. Από την Ε.Π.Σ.Χ. παρευρέθηκαν ακόμα οι κ.κ. Μητριτσάκης, Δασκαλάκης, Τσιμπλάκης, Μπολιεράκης, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Δεδότσης και ο Ενωσιακός προπονητής κ. Βοζινάκης.

Το Σάββατο 1 Αυγούστου η Κορωνίδα διοργάνωσε τη δική της χοροεσπερίδα στον Βάμο και παρευρέθηκαν σε αυτήν οι κ.κ. Βούρβαχης, Τσιμπλάκης, Γιαννακάκης και Δεδότσης. Την ίδια ημέρα το «παρών» εκ μέρους της Ένωσης έδωσαν στην εκδήλωση του Ηρακλή Νεροκούρου οι κ.κ. Βούρβαχης, Ζαγουράκης, Σαριδάκης, Τσιμπλάκης και εκ μέρους του Σ.Δ.Π.Χ. και της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Χ. οι κ.κ. Γιαννακάκης και Δεδότσης.

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου ο Άρης Βουκολιών πραγματοποίησε κρητική βραδιά στις Βουκολιές, με την Ένωση να εκπροσωπείται από τους κ.κ. Βούρβαχη, Λυκάκη, Τσιμπλάκη, Ούτα και Γιαννακάκη.

epshanion.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.