Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της Παναχαϊκής

Τη μεταβίβαση των μετοχών της Παναχαϊκής στον επιχειρηματία κ. Νίκο Παπαδάκη ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας. «Παραδίδω την ιστορική ΠΑΕ Παναχαϊκή σε έναν άνθρωπο, ο οποίος είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά μου για την καθαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου», είπε ο Κούγιας.

 

Αναλυτικά:

 

«Σήμερα (σ.σ 30/07) ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή από εμένα προς τον επιχειρηματία κ. Νίκο Παπαδάκη.

 

Η επιλογή του κ. Παπαδάκη από τους υπόλοιπους οι οποίοι προσφέρθηκαν να αγοράσουν το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είναι αποτέλεσμα έρευνας, η οποία αφορούσε την προσωπικότητά του τόσο την επιχειρηματική όσο και την κοινωνική και την οικογενειακή.

 

Παραδίδω την ιστορική ΠΑΕ Παναχαϊκή σε έναν άνθρωπο ο οποίος είμαι βέβαιος ότι θα εξασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο τόσο την αγωνιστική της καταξίωση, αλλά και θα συνεχίσει την προσπάθειά μου για την καθαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες οπαδούς της Παναχαϊκής για τις χαρές που ζήσαμε μαζί και θέλω να διατυμπανίσω με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ότι δεν κρατάω τίποτα κακό από αυτά τα 7 χρόνια της παρουσίας μου εκεί και θέλω να θυμάμαι μόνο τις ευτυχισμένες στιγμές.

 

Αθήνα, 30/7/2015

 

Με εκτίμηση

 

Αλέξιος Κούγιας».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.