Οριστικά στη Γ΄Εθνική ο ΟΦΗ!

ΟΦΗ σαν να λέμε… ΑΕΚ. Το παράδειγμα της «Ένωσης» θα ακολουθήσει ο ΟΦΗ, ο οποίος θα αγωνίζεται επίσημα τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Γ΄Εθνική, καθώς σήμερα (15/06) στη ΓΣ του συλλόγου αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει εκκαθάριση της ΠΑΕ.

 

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δανδάλης κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης ανέφερε: «Εκτιμάμε και τις δύο προτάσεις και θα επιλέξουμε. Εγώ στηρίζω αυτή των 9 επιχειρηματιών. Πρόθεση του Ερασιτέχνη είναι να δώσει το χρίσμα στους εννέα επιχειρηματίες».

Από την πλευρά του ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναγιώτης Αντωνακάκης υπογράμμισε: «Είναι κακή μέρα για τον ΟΦΗ. Ο λαός λέει όμως ότι από την τέφρα του ξαναγεννιέται ο φοίνικας. Ας ελπίσουμε να επικρατήσει η λογική και ο ΟΦΗ να φτάσει στην αναγέννηση. Δεν πρέπει να διακινδυνεύσουμε για κανένα λόγο να ψηφίσουν όσοι δεν έχουν καταθέσει μετοχές. Το σωματείο πρέπει να αλλάξει σελίδα».


Απών από το κλειστό του ΒΑΚ ο Νίκος Μαχλάς.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.