Ο Γιώργος Χαρίτος στον ΑΟΧ

Τη Πέμπτη(6/4) η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως προσλήφθηκε ως συνεργάτης του Νίκου Παντέλη στο τεχνικό team ο Γιώργος Χαρίτος, προπονητής με UEFA Pro. Ακόμα τονίζει πως όλα τα διαδικαστικά ζητήματα θα τακτοποιηθούν εγκαίρως ώστε να μην έχει η Χανιώτικη ομάδα βαθμολογικές επιπτώσεις, ενώ σημείωσε ακόμα πως βρίσκεται σε επαφές με επιφανείς Χανιώτες, που θα ενισχύσουν την ΠΑΕ και θα βοηθήσουν τη Χανιώτικη ομάδα να γίνει ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Χανιώτικης ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά θέλει να ευχαριστήσει τους ηρωικούς φιλάθλους που στήριξαν την προσπάθεια της ομάδος στο γήπεδο Μάλεμε με τον Άρη. Ακόμη, προς ενημέρωση των φιλάθλων, των μελών και των φίλων της ομάδας η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ενημερώνει ότι:

Τελειώνοντας η δύσκολη πράγματι εφετινή ποδοσφαιρική περίοδος στόχος της ΠΑΕ στα υπόλοιπα παιχνίδια είναι να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα την άνετη παραμονή και να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί βαθμολογικά. Ακόμα θέλει να γνωστοποιήσει προς όλους ότι παρά τις δύσκολες συγκυρίες που παρουσιάζονται (ανάκληση πιστοποιητικού – κατάπτωση εγγυητικής – προσφυγές) η ΠΑΕ με προσεκτικές κινήσεις και συντονισμένες προσπάθειες θα τακτοποιήσει όλα αυτά τα διαδικαστικά θέματα ώστε χωρίς καμία βαθμολογική επίπτωση να πάει στο στόχο της.

Ακόμα, βασικό μέλημα των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι η επόμενη ημέρα του σωματείου:

Προς τούτο οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν έρθει σε επαφή με επιφανείς Χανιώτες παράγοντες, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει επιθυμία να ασχοληθούν με τα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ, ώστε τη νέα περίοδο κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά να φανεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα σε όλα τα επίπεδα. Τέλος, συνεργάτης του κυρίου Παντέλη προσελήφθη ο προπονητής κύριος Χαρίτος Γεώργιος, κάτοχος πτυχίου UEFA Pro.

Εκ του δελτίου Τύπου της ΠΑΕ».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.