Ο εσμός της εν διαλύσει Ελληνικής κοινωνίας

manos-thumpnail

Το θλιβερό θέαμα των υπανθρώπων των Ελληνικών γηπέδων,των ανικάνων που βρίσκονται στις κεφαλές της ΕΛΑΣ , η αδυναμία-ανικανότητα των διοικούντων του Ελληνικό μπάσκετ και οι υποταγμένοι στο βρώμικο σύστημα του Ελληνικού «οπαδικού αθλητισμού» πρόεδροι και παράγοντες των δυο ομάδων παρουσίασαν για μια ακόμη φορά στην ελληνική κοινωνία τη γυμνή αλήθεια των εν διαλύσει σωθικών της.

Μια κοινωνία, εν πολλοίς διεφθαρμένη, που εδώ και χρόνια αποδέχεται και αναδεικνύει τη μετριότητα σε όλα της τα επίπεδα, κλείνοντας το μάτι πονηρά σε οποιονδήποτε προκαλεί αταξία,γνωρίζοντας ότι στην αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να κάνει προσπάθεια να αλλάξει και η ίδια,αρνούμενη να αντιληφθεί τις παθογένειες της ,σταθερά προσανατολισμένη στο moto ότι πάντα της φταίει ο άλλος εγχώριος ή αλλοδαπός.

Με διαλυμένο το αξιακό της σύστημα, λοιδορεί εκείνον που σκέφτεται διαφορετικά,αποφεύγει σαν μίασμα εκείνον που δεν θέλει να υποταχθεί στην μάζα και αδιαφορεί στην κοινωνική απαξίωση που προκαλούν λίγοι,γνωστοί αλλά και εν γένει αποδεκτοί.

Η αστεία έως εξωφρενική στάση της Αστυνομίας που ενώ δίπλα τους ξυλοκοπούνται δεν πράττει το αυτονόητο συλλαμβάνοντας τους,οι  εσκεμμένα ανύπαρκτοι έλεγχοι κατά την είσοδο όλων αυτών των αποβρασμάτων που μπορούν να φέρουν πάνω τους ότι πολεμικό υλικό θελήσουν-δικαιώνοντας την άποψη κάποιων στο ΣΥΡΙΖΑ ότι  τα πυρομαχικά είναι οικιακά σκεύη- αλλά και η άνευ λογικής των ιθυνόντων να συνεχιστεί ένας «αγώνας» που ουδείς ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει,δημιουργούν μείζονα ερωτηματικά κατά πόσο όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν ακούσια αντίδραση αλλά οργανωμένο σχέδιο κάποιων που επιβουλεύονται και τα τελευταία υπολείμματα λειτουργίας αυτού του δύσμοιρου κράτους.

Τα εμετικά μπλουζάκια των «φίλων» του Ολυμπιακού, τα νοσηρά συνθήματα των αντιστοίχων του Παναθηναϊκού με την κρατικοδίαιτη ΕΡΤ να αδιαφορεί παντελώς για το γεγονός ότι όλα τα παραπάνω φαίνονται και ακούγονται σε κάθε σαλόνι ή δωμάτιο κάθε ελληνικού σπιτιού χωρίς καν να κάνει τον κόπο να τα αποφύγει ως όφειλε, αλλά και η πέραν κάθε επιχειρηματικής λογικής παθητικής στάσης των ιδιοκτητών των δυο ΚΑΕ ,παρακολουθώντας τα ίδια τα ¨ προϊόντα» τους να απαξιώνονται με τον χειρότερο τρόπο, συνθέτουν το απόλυτα παράλογο σκηνικό της καταρρέουσας Ελληνικής χώρας.

Η ντροπή όλη δικιά μας.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.