«Ο καθένας ξέρει το ποιόν του άλλου»

Ημέρα συνεχόμενων εξελίξεων για τον ΑΟΧ είναι η Δευτέρα(22/5). Μετά τη παραίτηση του Νίκου Παντέλη από τον πάγκο της Χανιώτικης ομάδας και την ανακοίνωση που ακολούθησε από τη διοίκηση του ΑΟ Χανιά, ήρθε η απάντηση του Νίκου Παντελή. Ο έμπειρος τεχνικός με δήλωσή του στο FL News ανέφερε τα εξής:

«Ευχαριστώ για το ειρωνικό της ανακοίνωσης του συγκεκριμένου κυρίου. Έχω να δηλώσω ότι βεβαίως έχω μεγάλη διαδρομή και μεγάλο βιογραφικό, μετρώντας 23 χρόνια σε πάγκους επαγγελματικών ομάδων. Και βεβαίως αυτό που είπα στη συνέντευξη Τύπου για επίπονες και δύσκολες συνθήκες είναι το 10% από αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Εγώ τόσα χρόνια ό,τι δηλώνω, το δηλώνω ενυπόγραφα και όχι καλυπτόμενος. Εάν, βέβαια, χρειαστεί να επανέλθω θα γελάσουν και τα τσιμέντα.

Δεν χρειάζεται να δηλώσω τίποτε άλλο. Απλά ο καθένας ξέρει το ποιόν του άλλου. Για μένα πάνω από όλα ήταν τιμή που δούλεψα στα Χανιά και εύχομαι να μη χρειαστεί να επανέλθω».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.