«Ο Κατίδης ισόβιος αρχηγός στο Ελεύθερο Ελληνικό Κράτος»

shppki

«Φωτιά» άναψε μια καθυστερημένη -όσο και πρωτοφανούς ύφους- ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Υπογεγραμμένο από τους επικεφαλής κ.κ. Δρακάτο και Δάβουλο, το κείμενο εκφράζει τη συμπαράστασή του στον Γιώργο Κατίδη για το θέμα του πανηγυρισμού του με τη Βέροια και τον χαρακτηρίζει πρότυπο για την αθλούμενη νεολαία.

Αφού κάνει λόγο, δε, για προσπάθεια «της μαφίας του ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ» να τον εξαφανίσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη… επειδή χαιρέτησε ελληνικά, επιτίθεται σφοδρά και στον Έβαλντ Λίνεν.

Η ανακοίνωση προκάλεσε την αντίδραση του Πατρινού προπονητή, Γρηγόρη Γραμματικόπουλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο συγκεκριμένος σύνδεσμος έχει αποβληθεί από την Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας και κάλεσε τον εισαγγελέα να επέμβει και να μην επιτρέψει στα έκπτωτα -όπως αναφέρει- μέλη της να κηλιδώνουν τη δημοκρατική ιστορία του νησιού.

Η συγκεκριμένη επέμβαση ωστόσο εξόργισε ακόμα περισσότερο τον Σ.Π.Π.Κ.Ι., που απάντησε στον κ. Γραμματικόπουλο με ένα μήνυμα του… Καραϊσκάκη προς τον επικεφαλής του τουρκικού στρατεύματος των Τρικάλων, Σιλιχτάρ Μπόδα το 1823.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι, σύμφωνα με τα «Κεφαλονίτικα Νέα», το τηλέφωνο επικοινωνίας που υπάρχει στην ανακοίνωση του συνδέσμου προπονητών είναι το ίδιο με το τηλέφωνο επικοινωνίας της τοπικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής».

Δείτε αναλυτικά τις ανακοινώσεις

Η πρώτη του Σ.Π.Π.Κ.Ι.

«Καλούνται τα μέλη του Σ.Π.Π.Κ.Ι. να παραστούν στην ετήσια Γ.Σ. την Κυριακή 24/3/2013, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και η εκλογή νέου Δ.Σ..

Επ’ ευκαιρίας θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στο μεγαλύτερο ίσως σύγχρονο ποδοσφαιρικό ταλέντο και αρχηγό της Εθνικής ομάδας των νέων Γιώργο Κατίδη, τον οποίο προσπαθεί να εξαφανίσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας, γιατί χαιρέτησε ΕΛΛΗΝΙΚΑ Έλληνες φίλαθλους (!!!), η μαφία του ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ, παρακλάδι της Κυβέρνησης Κόζα Νόστρα, που έχει βάλει στόχο οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του παγκόσμιου ανθέλληνα αφέντη της.

Για το Σ.Π.Π.Κ.Ι. ο Έλληνας Γιώργος Κατίδης πρέπει να αποτελέσει πρότυπο για την αθλούμενη νεολαία στο προσεχώς Ελεύθερο Ελληνικό Κράτος και ισόβιος αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά κάποιον προπονητή Λίνεν, ας πάρει το κασκολάκι του και το τεφτέρι του που αγόρασε από τα παλαιοπωλεία της Ανατολικής Γερμανίας και αφού ξεπεράσει τα δικά του ψυχολογικά προβλήματα από την πτώση του τείχους του Βερολίνου ας μας αδειάσει τη γωνιά κι όταν μελετήσει την Ελληνική Ιστορία και αντιληφθεί τι πρεσβεύει το έμβλημα της ομάδας που τον πληρώνει πλουσιοπάροχα, τη στιγμή που οι Έλληνες πεινούν, να ζητήσει εκείνος συγγνώμη. Το τελευταίο ισχύει και για τους τραγικούς κι ελάχιστους για το μέγεθος του σωματείου, παράγοντες της ΑΕΚ.

Ο Σ.Π.Π.Κ.Ι. στηρίζει τους ΈΛΛΗΝΕΣ ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Για τον Σ.Π.Π.Κ.Ι.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Ι. Δρακάτος Χ. Δάβουλος»

Η παρέμβαση του προπονητή Γρηγόρη Γραμματικόπουλου

«Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε, με την στήριξη της πράξης του Ναζιστικού χαιρετισμού του ποδοσφαριστή Κατίδη, εκ μέρους του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς Ιθάκης, θέλω να επισημάνω τα παρακάτω.

– Ο ΣΠΠΚΙ έχει αποβληθεί από την Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας, για ανυπακοή και παράβαση του Καταστατικού της.

– Οι δύο αυτοί που αυτοαποκαλούνται Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας αντίστοιχα είναι έκπτωτοι βάση του Καταστατικού της ΟΠΠΕ, άρα δεν είναι προπονητές αφού δεν έχουν περάσει τις Σχολές Αναθεώρησης και Εξομοίωσης αντίστοιχα, των Διπλωμάτων τους, κάτι που σημαίνει ότι απαγορεύεται να ασκούν το επάγγελμα του προπονητή ή να έχουν Ακαδημίες.

– Ο Εισαγγελέας του νησιού θα είναι καλό να παρέμβει και να εξετάσει από πότε αυτοί οι δύο έχουν να κάνουν εκλογές στο ΣΠΠΚΙ και με ποιο δικαίωμα αυτοί καλούν τους προπονητές σε Γεν. Συνέλευση.

– Όμως απορίας άξιο είναι ότι οι υπόλοιποι προπονητές του νησιού τι κάνουν, γιατί δεν δραστηριοποιούνται και να διώξουν αυτούς τουςδύο παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους και αποδίδοντας στο ΣΠΠΚΙ τη θέση που του αξίζει.

– Η μη συμμετοχή στα κοινά δεν είναι ντροπή, αντίθετα ντροπή είναι να χαρακτηρίζεται ο ΣΠΠΚΙ σαν Ναζιστικός από τις πράξεις κάποιων ανθρώπων που δεν έχουν το δικαίωμα να έχουν, καμία σχέση με το Σύνδεσμο.

– Πάμε λοιπόν όλοι μαζί να διώξουμε αυτούς τους δύο, αφού δεν έχουν και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε, που κηλίδωσαν την μικρή αλλά Δημοκρατική ιστορία του Συνδέσμου του νησιού».

Η νέα απάντηση του Σ.Π.Π.Κ.Ι.

«Κύριε Γραμματικόπουλε, προφανώς λύσατε τα προβλήματα της Αχαΐας και είπατε να ασχοληθείτε με αυτά της Κεφαλονιάς. Μην ανησυχείτε αγαπητέ, ο εισαγγελέας που παραγγείλατε πολύ σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα του προέδρου σας.

Εμείς σαν Κεφαλονίτες, για να μην μείνετε με το παράπονο ότι δεν σας κεράσαμε κατά την επίσκεψή σας στο νησί μας (έστω και γραπτώς), σας αφιερώνουμε, με αφορμή την Εθνική μας επέτειο που γιορτάζουμε μεθαύριο, το μήνυμα του Μέγα Καραϊσκάκη προς τον επικεφαλής του τουρκικού στρατεύματος των Τρικάλων, Σιλιχτάρ Μπόδα, το 1823:

«Έλα, σκατότουρκε… έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους, έλα ν’ ακούσεις τα κερατά σας, γ…ώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες… Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε από ημάς συνθήκην με έναν κοντζιά σκατο -Σουλτάν Μαχμούτην- να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζύρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την π…α!»

(Όσοι είναι γνώστες της υπόθεσης μπορούν εύκολα να αντιστοιχίσουν τα ποδοσφαιρικά πρόσωπα με τους εβραιομογγόλους του μηνύματος του Καραϊσκάκη). ΕΞΩ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Για τον Σ.Π.Π.Κ.Ι. Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας Ι. Δρακάτος Χ. Δάβουλος»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.