Ο Κύδωνας στο μαθητικό τουρνουά «3Χ3» στο κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού (pics)

Το αθλητικό αλλά και το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμα μία φορά η ομάδα μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων. Αθλητές, προπονητές αλλά και μέλη της επιτροπής διοίκησης της ομάδας των Χανίων αποδέχτηκαν το κάλεσμα του Δήμου Χανίων και βρέθηκαν το Σάββατο (19/12) στο κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού, στο μαθητικό τουρνουά «3Χ3» μπάσκετ, το οποίο πέραν του ψυχαγωγικού χαρακτήρα του έγινε με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

 

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, που συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο αυτό τουρνουά και να τους δώσουν χρήσιμες συμβουλές για το αγαπημένο τους άθλημα. Το «παρων» εκ μέρους των προπονητών έδωσαν οι Κώστας Σδράκας και Ηλίας Κατσιάνος και εκ μέρους των παικτών οι Μανώλης Αδοντάκης, Ορέστης Μπερτίδης, Σπύρος Πούρος, Γιώργος Αλεξίου, Δημήτρης Τσαρουχάς και Μιχάλης Λιονάκης.

 

Το χριστουγεννιάτικο τουρνουά «3Χ3» μπάσκετ διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων και συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 12 ετών. Σύνθημα της εκδήλωσης ήταν “Έλα και εσύ να ενισχύσεις το Κοινωνικό Παντοπωλείο και να βάλεις “Τρίποντο στη Ζωή”.

 

Η ομάδα μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων, συνεπής στις αρχές της, θα συνεχίσει να προσφέρει με όποιο τρόπο μπορεί σε αναλόγου επιπέδου κοινωνικές πρωτοβουλίες και ταυτόχρονα θα συνεχίσει να συμβαδίζει με τα «θέλω» και τα «πιστεύω» των παιδιών που επιθυμούν να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα.

3x3_KYDON1 3x3_KYDON2 3x3_KYDON3 3x3_KYDON4

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.