«Ο νόμος είναι νόμος»

Ανοχή αλλά στα πλαίσια του νόμου τόνισε ότι μπορεί να υπάρξει στο θέμα των αδειοδοτήσεων ο Ηλίας Αρκούδης. Το μέλος της ΕΕΑ μίλησε στο «Yellow Radio» για το «καυτό θέμα» των ημερών στην Football League. Αναλυτικά:

Για το ότι λύθηκε το πρόβλημα με την Ε.Ε.Α.:

«Από όσο ξέρω ο υπουργός έκανε μεγάλες προσπάθειες και τελικά λύθηκε το θέμα, η πληροφόρηση που έχω είναι πως την Παρασκευή μάλιστα θα συνεδριάσουμε κανονικά για πιστοποιητικά. Όσες ομάδες δεν έχουν τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες τους πρέπει να το κάνουν».

Για το εάν πρόκειται η επιτροπή να είναι πιο «ελαστική» την φετινή χρονιά:

«Ο νόμος είναι νόμος, ή δίνεις πιστοποιητικό ή όχι. Άλλα το να λείπει ο ισολογισμός ενός τριμήνου και άλλο το να μην υπάρχει εγγυητική. Υπάρχει μια ανοχή αλλά πάντα στα πλαίσια του νόμου, στα βασικά θέματα δεν έχουμε το δικαίωμα να είμαστε ελαστικοί».

Για την κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά τους φακέλους:

«Πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν ακόμα διάφορα προβλήματα, κάποιες ομάδες δεν έχουν προσκομίσει ακόμη βασικά πράγματα, αυτό θα πρέπει να γίνει».

Για τον Άρη:

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε συγκεκριμένα, μπορούμε όμως να πούμε ότι δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία».

flnews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.