Παμπαίδες – Παγκορασίδες Α’-Β’ στο πανελλήνιο χειμερινό πρωτάθλημα

kolimvisi
Πέντε αθλητές και τέσσερις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αναχωρούν την Τετάρτη (13/2) για την Αθήνα προκειμένου να πάρουν μέρος στο πανελλήνιο χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης που θα διεξαχθεί Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Πρόκειται για το πρωτάθλημα κατηγοριών Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’ και Β’, με το στόχο για τον Ν.Ο.Χ. να είναι οι καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Όπως δηλώνει ο προπονητής του Ομίλου, Κώστας Τζιλιβάκης: «Τα παιδιά είναι τα μικρά και δεν έχουν εμπειρία. Στόχος, παρόλα αυτά, είναι οι καλύτερες δυνατές επιδόσεις και να δούμε τι δουλειά έχουμε βγάλει το χειμώνα. Μας ενδιαφέρει να έχουμε καλές επιδόσεις και τίποτε άλλο. Από εκεί και πέρα, για τους μεγάλους που θα ακολουθήσουν τη μεθεπόμενη εβδομάδα, ο στόχος είναι άλλος».

Αναλυτικά η 9μελής αποστολή του Ν.Ο.Χ. αποτελείται από τους: Θεόδωρο Παπαδόπουλο (100μ. πρόσθιο, 200μ. πρόσθιο, 200μ. μικτή ατομική), Εμμανουήλ Χαλκιαδάκη (100μ. ύπτιο, 200μ. ύπτιο), Χρήστο Βουγιουκαλάκη (100μ. ύπτιο, 200μ. ύπτιο), Σήφη Λεδάκη (100μ. ύπτιο, 200μ. ύπτιο), Χρήστο Λελάκη (200μ. ύπτιο), Κατερίνα Καβαλιεράκη (100μ. ύπτιο, 200μ. ύπτιο), Γεωργία Λελεδάκη (100μ. ύπτιο, 200μ. ύπτιο), Αρετή Ξανθουδάκη (100μ. ύπτιο, 200μ. ύπτιο, 100μ. πρόσθιο) και Βασιλική Χατζηδάκη (200μ. ύπτιο, 100μ. πρόσθιο, 200μ. μικτή ατομική).

Τις ευχές τους για καλή επιτυχία από την πλευρά τους αποστέλλουν οι δύο έφοροι κολύμβησης του Ν.Ο. Χανίων, Μανώλης Ντουσάκης και Στέφανος Καβαλιεράκης. «Εκφράζουμε την αισιοδοξία μας ότι και οι δύο αποστολές θα πάνε πάρα πολύ καλά δεδομένης της προσπάθειας που έχει γίνει όλο το χειμώνα, της έλλειψης της 50άρας πισίνας και την έλλειψη διαδρομών στην 25άρα. Στόχος είναι τα παιδιά να πετύχουν τους καλύτερους χρόνους και να βελτιώσουν τα ατομικά τους ρεκόρ. Είθισται το χειμερινό να αποτελεί τον πρώτο στόχο, καθώς ο βασικός είναι το καλοκαιρινό».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.