Παναθηναϊκός: Αλλαγές στην ΠΑΕ!

panathinaikos-stratps-swpilis

Ο Στράτος Σωπήλης αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ οι Παναγιώτης Λουκάκος και Γιάννης Μπούτσικας, παίρνουν θέση στο διοικητικό συμβούλιο.

Ηταν γνωστό ότι θα υπάρξουν αλλαγές στα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αλλαγές, οι οποίες αποφασίστηκαν στο Δ.Σ. που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας. Εκτός από τους Δημήτρη Γόντικα και Τάκη Μαρκόγιαννη, που αποχώρησαν και τη θέση τους στο συμβούλιο παίρνουν οι Παναγιώτης Λουκάκος και Γιάννης Μπούτσικας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στράτος Σωπήλης αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας (προηγουμένως ήταν ο Γόντικας). Ο Λουκάκος θα είναι ο νέος γενικός διευθυντής του «τριφυλλιού».

Αλλαγές και στη διοικούσα επιτροπή

Αλλαγές υπάρχουν και στη διοικούσα επιτροπή. Πλέον, οι Γιάννης Αλαφούζος και Χρήστος Παναγόπουλος θα είναι οι «βασικοί» σ’ αυτήν και αναλόγως με το θέμα συζήτησης, στη διοικούσα θα δίνουν το «παρών» ένας εκ των Στράτου Σωπήλη, Δημήτρη Γούναρη και Σάββα Παπαδόπουλου. Πρέπει να σημειωθεί ότι στο Δ.Σ. έγινε φυσικά συζήτηση για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, την επιστροφή στη Λεωφόρο, ενώ αποφασίστηκε η ΠΑΕ να γίνει πιο «σφικτή» στο θέμα των διαρροών.

sport-fm/Δ. Δεσύλλας

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.