Παρέμβαση εισαγγελέα για Ολυμπιακό και Αρη

superlelague

Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επίθεση που δέχτηκε στα δημοσιογραφικά θεωρεία ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας contra.gr, Νίκος Γιαννόπουλος, μετά από παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα.

Οι ερυθρόλευκοι θα απολογηθούν την Πέμπτη στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, ενώ σε απολογία κλήθηκε και η ΠΑΕ Αρης για την καταγγελία επίθεσης που δέχτηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά οι κλήσεις, όπως δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά τις παρεμβάσεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα από τη Super League.

«Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Σας διαβιβάζουμε συμπληρωματικά με την από 145/2-4-2013 κλήση, που σας αποστείλαμε και το υπ’ αριθμ. πρωτ. 11699/2013 έγγραφο του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, θεωρούμενο ενιαίο σώμα μ’ αυτήν».

Β) ΠΑΕ Άρης: «Σας διαβιβάζουμε συμπληρωματικά με την από 142/2-4-2013 κλήση, που σας αποστείλαμε και το υπ’ αριθμ. πρωτ. 11698/2013 έγγραφο του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, θεωρούμενο ενιαίο σώμα μ’ αυτήν»».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.