Πιπέρι στο στόμα…

0

Αν υπάρχει ένα πράγμα που”τρέμει” ο Γιώργος Πετράκης αυτό είναι το «καλάμι”.

Και για μην υπάρξει παρανόηση,ο νεαρός κόουτς, δεν εννοεί τους παίκτες του.Τους υπόλοιπους φοβάται .Όλους αυτούς που ήδη άρχισαν «τα σχέδια επί χάρτου” σιγοψιθυρίζοντας φωναχτά για επικείμενες ανόδους και άλλα τέτοια φαιδρά…

Την περιρρέουσα ατμόσφαιρα φοβάται ο Πετράκης η οποία, μάλιστα, θα επιταθεί σε περίπτωση διπλού μέσα στη Λάρισα (14.00) το μεσημέρι της Δευτέρας.Και άντε μετά να τους μαζέψεις. Γιατί όσο και αν το θέλει άλλο τόσο δύσκολο είναι να κρατήσει όλην αυτήν την πιτσιρικαρία μακριά από όλα αυτά.

Αν μπορούσε, μάλιστα, να τους μαντρώσει σε κάνα βουνό μακριά από τα εγκόσμια θα το έκανε ευχαρίστως. Το μόνο που μπορεί και κάνει ευλαβικά είναι να λέει σε όλους τους τόνους ότι το ζητούμενο είναι η παραμονή όσο και αν «αστείο” ακούγεται αυτό.Το είπε κιόλας και δημόσια στην συνέντευξη τύπου του αγώνα με τα Τρίκαλα.Και ο ίδιος, φυσικά, γνωρίζει ότι αυτό απέχει πόρρω από τη πραγματικότητα αλλά δεν έχει και άλλο τρόπο να επαναλάβει ότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και όλα μπορούν να συμβούν.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο υιός Πετράκης -έχοντας ως μέντορα τον άνθρωπο επιτομή της ψυχραιμίας και των χαμηλών τόνων- εκείνο που ξέρει καλά είναι ότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις τόσο πιο πολύ κινδυνεύεις να τραυματιστείς σε περίπτωση πτώσης.

Και θέλει να το αποφύγει.Και πολύ καλά κάνει…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.