Πλατανιάς Κ20: Ήττα με 4-0 από Βέροια

0

Ακόμα μία ήττα για την Κ20 του Πλατανιά, αυτή τη φορά, από την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας με σκορ 4-0, στο γήπεδο του Μάλεμε.

Η ομάδα Κ20 του Πλατανιά δεν κατάφερε να αντισταθεί και ηττήθηκε με 4-0 από την Βέροια, που πατούσε αρκετά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα της Βέροιας στο 32΄ άνοιξε το σκορ με τον Μάνο για το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή των φιλοξενούμενων έφερε ακόμα τρία γκολ. Στο 65΄ο Παρσόπουλος από τα έντεκα βήματα έκανε το 0-2, ενώ, στο 70΄ ο Σκαθαρούδης σκόραρε για τρίτη φορά για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό 0-4 διαμόρφοσε ο Παπαγεωργίου στο 86΄.

Πλατανιάς (Γιώργος Προμπονάς): Κοκκαλάς, Μιχαήλ (77’ Ι. Μαραγκουδάκης), Μπουρμπάκης, Κ. Μαραγκουδάκης, Τσικουδάκης, Ροκάκης (61’ Ντούπης), Λίκα (61’ Πάτα), Φραγκιουδάκης, Κονονένκο, Τσοντάκης, Γιακουμάκης.

Βέροια (Στέφανος Γαϊτάνος): Βόλτσης, Τακίδης, Αλιατίδης (79’ Ν. Σίμος), Κιοσκερίδης, Ε. Σίμος, Μουρατίδης, Σκαθαρούδης, Παρσόπουλος, Μάνος, Στασινόπουλος (75’ Παπαγεωργίου), Ντόγος (68’ Τσόλκας).

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.