Πλατανιάς: «Πολλές μπάλες για τα παιδιά!»

Με μεγάλη επιτυχία, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ισχυροί άνεμοι), πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (9/12), έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο περιθώριο της 14ης αγωνιστικής, η πρωτοβουλία «Μια μπάλα για τα παιδιά», που διοργάνωσε σε πανελλήνιο επίπεδο η Super League με τη συμμετοχή των 16 Π.Α.Ε. και υλοποίησε στα Χανιά η Π.Α.Ε. Πλατανιάς, με τη στήριξη δεκάδων φίλων της ομάδας από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Στη συγκεκριμένη σημαντική πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης και προσφοράς συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμος Χανίων με τον δήμαρχο Χανίων, κ. Μανώλη Σκουλάκη και τον αντιδήμαρχο, αρμόδιο σε θέματα Αθλητισμού, κ. Δημήτρη Λειψάκη, ο Δήμος Πλατανιά, με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Μαλανδράκη και τον πρόεδρο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόρειου Άξονα (Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α.) κ. Γιάννη Σταματάκη, η εταιρεία Α.Ν.Ε.Κ. (εκ των σημαντικότερων χορηγών της Π.Α.Ε. Πλατανιάς), ο κρητικός καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός, φίλαθλοι, αλλά και παιδιά κάθε ηλικίας.

Σημειώνεται ότι οι μπάλες που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε σχολεία και Ιδρύματα του τόπου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.