Ποιον θα εμπιστευτεί τώρα που χάνει Ποτουρίδη…

0

ofi-platanias-potouridis-zormpas

Το πρόβλημα με τις κάρτες συνεχίζεται στον Πλατανιά μιας και μετά τον Τετέ που έχασε 2 παιχνίδια, τον Κανακούδη που έχασε ήδη ένα και τώρα θα απουσιάσει και σε δεύτερο, λόγω καρτών, έρχεται να προστεθεί στην ίδια λίστα και ο Ποτουρίδης.

Ο αμυντικός του Πλατανιά, Γιάννης Ποτουρίδης, με την κάρτα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και χάνει τους επόμενους δύο αγώνες, με ΑΕΚ και Πανιώνιο. Δύο παιχνίδια που είναι πολύ κρίσιμα για την παραμονή του Πλατανιά στην κατηγορία και η απουσία του έμπειρου αμυντικού πλέον κρίνεται σπουδαία!

Ο Ποτουρίδης είναι ο τρίτος σε σειρά παίκτης των «ερυθρόλευκων» Χανίων που θα απουσιάσει σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, με τον Τετέ να είναι ο πρώτος που όμως πλέον είναι στην διάθεση του προπονητή του, αφού, απουσίασε στα παιχνίδια με Άρη και ΟΦΗ, ο Κανακούδης ο δεύτερος που έχασε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και θα απουσιάσει και σε αυτό με την ΑΕΚ, μιας και όπως έχουμε ήδη αναφέρει ο λ Αναστασιάδης έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι οποιοσδήποτε συμπληρώσει κάρτες θα εκτίσει την ποινή ή τις ποινές στο αμέσως επόμενο ή στα επόμενα ματς.

Πλέον, απομένει να δούμε ποιον θα εμπιστευτεί ο κ. Αναστασιάδης να πάρει την θέση του Ποτουρίδη σε μία χρονική περίοδο που φαίνεται η άμυνα να… στρώνει πάλι, αφού, όπως έχουμε δει μέχρι τώρα με τον Τζανή κάτι γίνεται και μένει εκτός αποστολής, ενώ, χάνει και κάποιες προπονήσεις, ενώ, ο Στόλερ σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε με τον Αστέρα Τρίπολης δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.