Προς τοπικό ο ΠΑΟ Κρουσώνα!

Στην πικρή διαπίστωση ότι αδυνατούν να οδηγήσουν την ομάδα τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, φαίνεται πως έχουν καταλήξει τις τελευταίες ώρες οι ιθύνοντες του ΠΑΟ Κρουσώνα!

 

Οι τεράστιες οικονομικές δυσκολίες της εποχής, σε συνδυασμό με τις υψηλές απαιτήσεις για τη συμμετοχή στην εθνική ερασιτεχνική κατηγορία της χώρας, δημιουργούν ένα απροσπέλαστο εμπόδιο για τον Δημήτρη Πιτσικάκη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι φέρεται να έχουν λάβει την απόφαση να δηλώσουν την ομάδα τους στην Α1′ κατηγορία της ΕΠΣ Ηρακλείου!

 

Η οριστική απόφαση θα ληφθεί το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης, οπότε θα πραγματοποιηθεί στον Κρουσώνα έκτακτη Γενική Συνέλευση για τη συζήτηση του θέματος παρουσία των μελών του σωματείου, ωστόσο πολύ δύσκολα θα αλλάξει η προδιαγεγραμμένη πορεία των ‘ασπρόμαυρων’, που συμπλήρωσαν φέτος εννέα συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στις εθνικές κατηγορίες!

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις τάξεις του ΠΑΟ Κρουσώνα υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση απέναντι σε Πολιτεία και ΕΠΟ, κυρίως για το γεγονός ότι δεν απέδωσαν προς τα σωματεία των νησιών τα προβλεπόμενα πόσα για τα ταξίδια κατά τη διάρκεια του πρόσφατου πρωταθλήματος.

 

Πηγή: pamebala.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.