Προσπάθησε αλλά άργησε…

0

Μια ακόμη ισοπαλία για τον Πλατανιά,δεύτερη στα Περιβόλια και μια ακόμη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

Στη Λιβαδειά δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις, την Κυριακή το απόγευμα, όταν -επιτέλους-ξεκίνησε να δημιουργεί ποδόσφαιρο βρήκε απέναντι του έναν καταπληκτικό Γιαννακόπουλο που στέρησε από την χανιώτικη ομάδα ,τουλάχιστον, ένα γκολ.

Η αλήθεια είναι , βέβαια, ότι ο Πλατανιάς «άφησε» να περάσουν εξήντα σχεδόν λεπτά μέχρι να βρει τους κατάλληλους τρόπους να διεμβολίσει την άμυνα της Κέρκυρας αλλά όταν τα κατάφερε ο χρόνος ήταν λιγοστός και το γκολ, παρά τις ευκαιρίες, δεν ήρθε ποτέ.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι ότι έκαναν ήταν , κυρίως, στο πρώτο μέρος με μεγαλύτερη τη φάση του Ντιμπαλά που αν και είχε τετ-α-τετ δεν νίκησε τον Κοκκαλά.

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά ήρθε ένας ακόμη τραυματισμός για τον Πλατανιά, αυτός του Καρυπίδη που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί προκαλώντας νέους πονοκεφάλους στον Παράσχο που , όπως όλα δείχνουν μετά τον Ντικαμονά χάνει και τον έτερο των βασικών του στόπερ.

 

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.