Πρόστιμο 2.500 ευρώ στον ΑΟΧ

Τη Πέμπτη (27/04) ο ΑΟ Χανιά απολογήθηκε στη πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, καθώς δεν είχε δηλωμένο προπονητή, ο οποίος να είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro στους αγώνες Κυπέλλου κόντρα στη Σπάρτη, στον Ολυμπιακό και στο Πλατανιά. Εξαιτίας αυτού η Χανιώτικη ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.500 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 130/2017
Κηρύσσει την εγκαλούμενη πειθαρχικά ελεγκτέα ΠΑΕ Χανιά για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα (αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 4, 6, 7, 9, 11 και 12 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου, στο άρθρο 14 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., που φέρεται ότι τέλεσε κατ΄ εξακολούθηση κατά την 1η, 2η και 3η αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2016-2017). Επιβάλλει στην εγκαλούμενη χρηματικό πρόστιμο ύψους δυο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.