Πρόταση για προπονητικό κέντρο

Ο πρόεδρος του ΑΟ Χανιά, κ. Λαγομιτζής, με επιστολή προτείνει στον Δήμαρχο Χανίων, κ. Σκουλάκη, για μετατροπή του παλαιού Νομαρχιακού Νοσοκομείου σε προπονητικό κέντρο, στα πρότυπα της Παιανίας.

Παράλληλα, ο κ. Λαγομιτζής φέρει σαν παράδειγμα την βοήθεια που παρέχουν άλλοι Δήμοι στις ομάδες τους.

Αναλυτικά η επιστολή:

«ΠΡΟΣ:
Το Δήμαρχο Χανίων
κο Σκουλάκη

Αξιότιμε κε Δήμαρχε,

Όντας ενημερωμένοι από τα τοπικά ΜΜΕ για την πρόθεση του Δήμου αξιοποίησης της έκτασης και του κτηρίου του παλαιού Νομαρχιακού Νοσοκομείου, θα θέλαμε να σας προτείνουμε όπως εξετάσετε την πιθανότητα-δυνατότητα  διαμόρφωσης του σε προπονητικό κέντρο μετά κοιτώνων, στα πρότυπα αυτού του Παναθηναϊκού στην Παιανία Αττικής, με ταυτόχρονη παραχώρηση κατά προτεραιότητα χρήσης στην ομάδα της Πόλης, τον ιστορικό ΑΟΧ, αλλά φυσικά και σε άλλες ομάδες του Δήμου Χανίων ή/και φυσικά και σε εκτός Χανίων ομάδες με ανταποδοτικά οφέλη.

Εκτιμούμε ότι η συγκεκριμένη πρόταση θα βρει απήχηση στην τοπική κοινωνία, καθότι θα δημιουργήσει μια υψηλού επιπέδου αθλητική υποδομή στην Πόλη, που ως γνωστόν πάσχει στο επίπεδο αυτό, με εξακτινωμένα χαρακτηριστικά μαζικού αθλητισμού για όλους τους Χανιώτες. Επιπλέον, η συγκέντρωση παιδιών και γονέων για μαζικό αθλητισμό θα δώσει και πάλι ζωή στην περιοχή που ομολογουμένως έχει παρακμάσει τα τελευταία χρόνια.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι τις τελευταίες ημέρες τόσο ο Δήμαρχος Αθηναίων όσο και ο Δήμαρχος Μενιδίου υποσχέθηκαν και ήδη έκαναν πράξη σε αρχικό επίπεδο τη συνδρομή τους στις αντιπροσωπευτικές ομάδες των Δήμων τους, ενώ είναι πασίγνωστη η βοήθεια που προσφέρουν οι δήμαρχοι του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου στις ομάδες του ΑΓΟΡ και του ΟΦΗ αντίστοιχα.

Αναμένοντας την άποψή σας επί του θέματος, σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε προς ανάγνωση της παρούσας. Είμαστε δε βέβαιοι ότι και ο ΑΟ Χανιά θα λάβει μέρος έστω της μέριμνας και της στήριξης που έλαβε από τον Δήμο Χανίων η ομάδα του όμορου Δήμου Πλατανιά.

Νικόλαος Λαγομιτζής»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.