Πρώτα μπουσουλάς και μετά περπατάς…

nitse-kostas

Παρατηρώντας τον Πλατανιά τους τελευταίους μήνες μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση κάτι που έχει επισημανθεί και από τον ίδιο τον προπονητή ότι οι καλές εμφανίσεις δεν συνοδεύονται με θετικά αποτελέσματα όπως και το αντίθετο. Τι φταίει μάλλον η κατάρα θα έλεγα των νεοφώτιστων ομάδων που δεν έχουν την εμπειρία της κατηγορίας και δεν μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις.

Τελικά ο κόσμος άραγε τι προτιμά να βλέπει θέαμα ή να βλέπει ένα ποδόσφαιρο κλεφτοπόλεμο και ότι βρέξει ας κατεβάσει;

Η απάντηση είναι σίγουρα μια … συνδυασμό, έλα όμως που σε δύσκολα σταυροδρόμια όπως αυτά της S.L αυτά δεν μπορούν να συνδυαστούν όπως μας έχει διδάξει η ιστορία.

Το ζητούμενο θα πούνε οι ορθολογιστές είναι να μείνει η ομάδα κατηγορία όπως και να παίζει και με αυτούς θα συμφωνήσω και εγώ, μην ξεχνάμε ότι ο στόχος από την αρχή ήταν η παραμονή που όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να κλείσει τα μάτια η Παναγιά για να πέσει η ομάδα κάτι που δεν συνάδει και με τις μέρες που έρχονται οπότε πάμε για την επόμενη χρονιά σε ένα πρωτάθλημα που κάθε αγωνιστική έχει και άλλο σενάριο.

Η δική μου άποψη και το δικό μου σενάριο λέει ότι θα πέσει ο Πάνθραξ και ας κέρδισε τον Ο.Φ.Η.

Όσον αφορά τον συνδυασμό μπάλας και αποτελεσμάτων θα σας πω απλά ότι ο άνθρωπος όταν γεννιέται, πρώτα μπουσουλάει μετά μένει όρθιος και κατόπιν περπατά στην συνέχεια φυσικά αρχίζει και τρέχει, ο Πλατανιάς είναι στο μπουσούλιμα οπότε μέχρι να αρχίσει να τρέχει ας κάνουμε υπομονή και ας διασκεδάσουμε και ας ζήσουμε μαζί του τα πρώτα του βήματα όπως κάνει κάθε νέος γονέας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.