Πρώτος ο Μιχάλης Νικολιδάκης στις εκλογές της Επισκοπής

Πρώτος σε ψήφους βγήκε ο Μιχάλης Νικολιδάκης, στις προγραμματισμένες εκλογές της Επισκοπής, όπου έγιναν στα γραφεία του συλλόγου, στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

 

Ο υποψήφιος πρόεδρός, έλαβε 43 ψήφους με δεύτερο τον Μιχάλη Βελονάκη που έλαβε 37 και τρίτο, τον Ιωάννη Τσαλάγγα (33) σε σύνολο 45 ψηφοδελτίων.

 

Στο 7μελες συμβούλιο λοιπόν εισήχθησαν οι: Μιχάλης Νικολιδάκης, Μιχάλης Βελονάκης, Ιωάννης Τσαλάγγας, Ευάγγελος Βανταράκης, Στυλιανός Γαβαλάς, Νικόλαος Κελαϊδής και Γιώργος Ρεϊζάκης.

 

Στο συμβούλιο ωστόσο, ως αναπληρωματικά μέλη θα είναι και οι υπόλοιποι «6» που δεν εξελέγησαν.

 

Την Τρίτη (14/7) το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα.

 

Στην ουσία, η ομάδα, συνεχίζει από ‘κει που για λίγες ημέρες, είχε σταματήσει.

 

Ο σύλλογός, ακολούθησε τις νόμιμες δημοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να βγει το συμβούλιο του ερασιτέχνη που θα πορευτεί στη Γ’ Εθνική και η ανταπόκριση ήταν ομολογουμένως ικανοποιητική.

 

Ο κ. Νικολιδάκης συνεχίζει όπως όλα δείχνουν στην προεδρία αφού στις δύο προηγούμενες συνελεύσεις του συλλόγου, είχε λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τα μέλη της ομάδας.

 

Στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, παρευρέθηκαν και μέλη από την ΕΠΣ Ρεθύμνου όπως ο πρόεδρος, Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, Αντιπρόεδρος Ιωάννης Γαζανός και ο Ταμίας Δημήτρης Κουργιαντάκης.

 

Παρακάτω βλέπετε αναλυτικά τους 13 υποψηφίους και τις ψήφους που έλαβαν:

 

Ευάγγελος Βανταράκης 30

Μιχάλης Βελονάκης 37

Στυλιανός Γαβαλάς 27

Μιχαήλ Δουρουντουδάκης 13

Ευστράτιος Καλιαφεντάκης 17

Γιώργος Καραγιάννης 12

Νικόλαος Κελαϊδής 21

Φάνης Κουριδάκης 12

Εμμανουήλ Μανωλάκης 10

Μιχάλης Νικολιδάκης 43

Γιώργος Ρεϊζάκης 18

Μαρίνος Σπαντιδάκης 7

Ιωάννης Τσαλάγγας   33

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.