Πρώτος τελικός για Πλατανιά

0

Αν και βρισκόμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική ο Κυριακάτικος αγώνας μεταξύ του Πλατανιά και της Κέρκυρα ενέχει θέση τελικού.Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά επειδή στη Superleague ,όπως έχει διδάξει η ιστορία, τα κουκιά είναι μετρημένα όταν αναφερόμαστε στις μικρομεσαίες ομάδες που είναι ηλίου φαεινότερον ότι κι οι αντίπαλοι που πρέπει να κερδίσει κάθε μια από αυτές τις ομάδες είναι τις …υπόλοιπες.

Και ακριβώς αυτό το κίνητρο έχει και η Κέρκυρα.Οποιοσδήποτε βαθμός στην έδρα του ισοδύναμου αντιπάλου δεν είναι ακριβώς ένας η τρεις αλλά και περισσότεροι εφόσον συνυπολογιστεί το αρνητικό πρόσημο του αντιπάλου όχι μόνον για τη μεταξύ τους μονομαχία και στο γενικό σύνολο των κατακτηθέντων βαθμών.

Για τον Πλατανιά ακόμη και η ισοπαλία στα Περιβόλια αφενός θα σημάνει μια ακόμη εντός έδρας απώλεια μετά τη -φυσιολογική- από τον Παναθηναϊκό αλλά και την Ξάνθη ενώ θα είναι το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη.

Φυσικά, εκείνος που το ξέρει καλύτερα από όλους είναι ο Γιώργος Παράσχος που ακόμα σκέφτεται τους χαμένους βαθμούς στη Λιβαδειά και φυσικά δεν θέλει καθόλου να σκεφτεί ότι θα έχει τις ίδιες σκέψεις στο βράδυ της Κυριακής.

Οι Κρος και Στάμου επέστρεψαν σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους αλλά τελικά έμειναν εκτός αποστολής καθώς δεν κρίθηκαν απολύτως  έτοιμοι όπως συνέβει και με τους Ομπεροζέρ και Ντικαμονά.Και αν μεν για τον πρώτο ίσως να είναι και το τελευταίο παιχνίδι που θα λείψει δεν συμβαίνει το ίδιο για τον δεύτερο που θα αργήσει να επιστρέψει.

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.