«Πόλεμος» Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ με θύμα τον… Πλατανιά

Στην κατά τεκμήριο καλύτερη χρονιά του ο Πλατανιάς στην Super League, κινδυνεύει με το να γράψει παράλληλα, μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του. Ένας πόλεμος συμφερόντων με θύμα (ίσως το μεγαλύτερο απ’ όλους τους «τρίτους») την ομάδα του «χωριού» όπως λένε με την καλή έννοια οι ίδιοι με την κακή έννοια οι… αντίπαλοι.

Όσα διαδραματίστηκαν στην φυσούνα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τα γνωρίζουν πολύ καλά όσοι ήταν εκεί και μόνο αυτοί, όλοι ΕΜΕΙΣ ότι μάθαμε, ακούσαμε και μας εξιστόρησαν off the record. Το πρόβλημα όμως στην ιστορία αυτή είναι το εξής απλό, έπεσε ξύλο και αν ναι, γιατί δεν ξεκίνησαν άμεσα οι διαδικασίες; Δεν έπεσε ξύλο; Γιατί λοιπόν το συζητάμε εκ των υστέρων;

Στην προκειμένη περίπτωση ο Πλατανιά αποδείχτηκε ανέτοιμος να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση με τους παίκτες, ο ένας μετά τον άλλο να κάνουν δημόσιες τοποθετήσεις οι οποίες απείχαν παρασάγγας και την διοίκηση να μην μπορεί να κρατήσει τα στεγανά.  Το οικοδόμημα που χτίστηκε το προηγούμενο διάστημα γκρεμίστηκε και παράλληλα όλα είχε στο μυαλό του ο Γιώργος Παράσχος για παίκτες που θα παραμείνουν και που θα στηριχτεί επάνω τους τη νέα χρονιά. Τόσο απλά, ο Πλατανιάς κατέρρευσε για χατίρι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους.

Δυστυχώς οι παίκτες του Πλατανιά έδωσαν λαβές (δεν συναντάς εκπροσώπους του ΠΑΟΚ) παραμονή των καταθέσεων για μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο ότι μίλησαν για το τι θα καταθέσουν αλλά οι κακές γλώσσες…

Σε κάθε περίπτωση Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κάνουν την δουλειά τους και ο Πλατανιάς θα έπρεπε να κάνει την δική του και να προστατεύσει το δικό του συμφέρον. Ίσως και να μην τα «ζύγισαν» καλά ποιος ξέρει δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν «ψηλώσει» χωρίς να το αξίζουν μέσα από την ομάδα όμως φταίει και η ίδια η ομάδα.

Από την συγκεκριμένη υπόθεση ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χαμένος είναι ο Πλατανιάς ο οποίος μπλέχτηκε σε μονοπάτια δύσβατα και δύσοσμα, μονοπάτια που δεν υπάρχει ο μίτος της Αριάδνης για να βρει την έξοδο παρά μόνο, Σειρήνες όμοιες με αυτές της Οδύσσειας ίσως και πιο επικίνδυνες.

Η ζημιά έγινε και ήταν μεγάλη, το ερώτημα είναι αν μπορεί ο Πλατανιάς από εδώ και πέρα να ανατρέψει το όλο κλίμα κάτι που φαντάζει δύσκολο για το αν είναι και ακατόρθωτο θα το δείξει ο καιρός εξάλλου ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται…

Υ.Γ Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι και τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται αλλά ίσως «κάποιοι» να έχαναν το νόημα των παραπάνω.

Κώστας Νίτσε

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.