Πόσο ανεύθυνοι μπορεί να είστε , κύριοι;

nor

Την ίδια ώρα που στην Κυδωνίας παίζουν «παιδικά» παιχνίδια με τον αντιδήμαρχο επί του Αθλητισμού, ένα νεαρό κορίτσι μπορούσε να βρεθεί στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό…

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις εδώ και τέσσερις (!) μήνες των υπευθύνων των σωματείων του Ακρωτηρίου και τις συνεχείς διαβεβαιώσεις των ανεύθυνων-όπως αποδεικνύεται- δημοτικών αρχόντων,κανείς μέχρι και σήμερα δεν έδωσε την παραμικρή σημασία να ελέγξει τους προβολείς του κλειστού που αφενός από τους , συνολικά , είκοσι λειτουργούσαν μόνον οι επτά και την Παρασκευή το μεσημέρι, οι έξι.

Πέραν ,όμως, του γεγονότος ότι καθίσταται  αδύνατη η χρήση του για τις προπονήσεις εκατοντάδων παιδιών αλλά και των επίσημων αγώνων, το χειρότερο όλων είναι ότι η τελευταία λάμπα όχι μόνο κάηκε αλλά ταυτόχρονα εξερράγη με αποτέλεσμα να φύγει το μεταλλικό πλέγμα του φωτοστοιχείου και να προσγειωθεί δίπλα σε μια αθλήτρια που έκανε προπόνηση βόλεϊ με τις συναθλήτριες της.

Και , όπως πολύ σωστά, παρατηρεί ο καταγγέλλων πατέρας Γ.Κ -τα στοιχεία του στη διάθεση του όποιου ενδιαφερόμενου- αν το πλέγμα τραυμάτιζε το παιδί του ποιος θα έφερνε την ευθύνη;

Κύριε Δήμαρχε, αφήστε τους πολιτικούς τακτικισμούς με τις επιλογές των συνεργατών σας και επιτέλους ΔΙΟΙΚΗΣΤΕ!

Να σημειωθεί ότι αργά το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκαν στο Καμπάνι συνεργεία για την αλλαγή των λαμπών… έστω και τέσσερις μήνες αφ΄ότου έγινε η πρώτη καταγγελία από γονείς, τα παιδιά των οποίων γυμνάζονται στο κλειστό.

Τελικά… είναι εύκολο να λέμε μεγάλα λόγια, αλλά δύσκολο να κάνουμε έργα… κι όταν παίρνουμε τα έργα, καλό είναι να τα συντηρούμε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.