Σδράκας: «Τρία ματς τώρα γίνεται το ίδιο, δεν έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων, Κώστα Σδράκα, για το παιχνίδι απέναντι στον Ηρόδοτο και την ήττα της ομάδας στη Νέα Αλικαρνασσό.

 

Για τα λάθη που γίνονται και την έλλειψη συγκέντρωσης: «Τρία ματς τώρα γίνεται το ίδιο πράγμα. Στα τελευταία μας λεπτά δεν έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Το ίδιο πράγμα έγινε και στη Νίκαια ακόμα, όπου εκεί πέραν των άλλων είχαμε και τύχη. Και εκεί ακόμα πάντως δεν είχαμε συγκέντρωση. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στη συνέχεια, πάνω σε αυτόν τον τομέα».

 

Για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο: «Στο ματς με τον Ηρόδοτο, η διαιτησία θα μπορούσε να σφυρίξει 2-3 φορές υπέρ μας στα τελευταία λεπτά, σε φάσεις που εμείς είχαμε δίκιο.. Εμείς όμως φταίμε για την ήττα. Έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Τα τελευταία 5 λεπτά δεν είχαμε συγκέντρωση και κάναμε πολλά λάθη. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα. Με τα κατάλληλα σφυρίγματα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά ως επί το πλείστον φταίμε εμείς. Θα δουλέψουμε για το καλύτερο».

 

Πόσο επηρεάζει τη ψυχολογία της ομάδας: «Δε χάσαμε τίποτα με την ήττα αυτή. Θέλαμε να κερδίσουμε. Στενοχωριόμαστε για την ήττα και κυρίως γιατί κάνουμε τα ίδια λάθη στα τελευταία λεπτά. Δεν μας επηρεάζει αυτή η ήττα για τους στόχους μας. Στόχος παραμένει η παραμονή».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.