Σεροπιάν: «Η ομάδα έχει οικογενειακά προβλήματα»

Ο προπονητής του ΑΟ Χανιά, Μουράτ Σεροπιάν, μετά το παιχνίδι με την Επισκοπή εμφανώς απογοητευμένος δήλωσε πως μετά από ένα τέτοιο σκορ δεν μπορείς να πεις και πολλά, απλά πρέπει να κερδίσουμε πράγματα από την ήττα αυτή και να κοιτάξουμε την δύσκολη συνέχεια, ενώ, τόνισε για τις πολλές απουσίες της ομάδας, αλλά, και την ανάγκη για ενίσχυση, μιας και όπως είπε, η ομάδα χτίστηκε για την σωτηρία και δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό χωρίς έχει το βάθος.

Αναλυτικά δήλωσε:

Νομίζω ότι όταν έχεις ένα τέτοιο σκορ μπροστά σου δεν μπορείς να πεις και πολλά. Σίγουρα δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε τις πολλές απουσίες που έχουμε. Δεχτήκαμε γκολ σε καθοριστικά σημεία του παιχνιδιού και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε και να ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του παιχνιδιού και χάσαμε. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα , η στενοχώρια μας είναι μεγάλη. Η ομάδα έχει πολλά οικογενειακά προβλήματα που πρέπει να μείνουν στην ομάδα για να ανατρέψουμε το κλίμα και να προχωρήσουμε. Δεχτήκαμε πολλά γκολ από στημένα και αν δέχεσαι τέτοια γκολ έχεις πρόβλημα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η ομάδα χτίστηκε για την σωτηρία. Η ομάδα δεν έχει το βάθος για να κάνει πρωταθλητισμό. Αν κάποιο από τα παιδιά στερήσει στο παιχνίδι άμεσος γινόμαστε ευάλωτοι, δεν τα παρατάμε όμως και πρέπει να κερδίσουμε πράγματα από την ήττα αυτή, γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη, με πολλά προβλήματα. Εδώ, όμως, πρέπει να φανεί η ομάδα και να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.