Σε αναμονή οι Χανιώτικες ομάδες

Στο τέλος αυτής της εβδομάδας, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκαθαρίσει το θέμα της αναδιάρθρωσης της Superleague και αν όχι τελεσίδικα,μέχρι την Παρασκευή αναμένονται εξελίξεις θετικές ή αρνητικές σχετικά με την πρόταση του κ.Βασιλειάδη.

Η θολή αυτή εικόνα είναι σαφές ότι επηρεάζει και τις δυο Χανιώτικες ομάδες που προφανώς περιμένουν να δουν που θα αγωνίζονται το χρόνου ώστε να ξεκινήσουν και τις όποιες κινήσεις τους.

Περισσότερο μπερδεμένα είναι τα πράγματα στον Πλατανιά, που βάσει δηλώσεων του ιδίου του μεγαλομετόχου, οι όποιες ζυμώσεις,γίνονται χωρίς την δική του γνώση-και λογικά και θέση- κάτι που πάντως φαντάζει απίθανο μιας και καθώς ο κ.Μαθιουλάκης εξακολουθεί να κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών είναι πρακτικά αδύνατον να μπορεί ο οποιοσδήποτε να διαπραγματεύεται συνεργασία,μεταβίβαση ή και πώληση των μεριδίων του νυν μεγαλομετόχου, χωρίς την δική του έγκριση.

Αυτό που φαίνεται πιο λογικό, είναι με την άρνηση του  να συμμετέχει στις όποιες διεργασίες ο κ.Μαθιουλάκης απλά να θέλει να διατρανώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει οριστικά και τελεσίδικα από την ΠΑΕ.

Στο άλλο μέτωπο, αυτό του ΑΟΧ Κισσαμικού, όλοι «αναμένουν στο ακουστικό τους» καθώς και εδώ υπάρχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά.Από τον προπονητή μέχρι και τους παίκτες όλοι είναι «και εδώ» και «και αλλού» και , λογικά, δεν αναμένονται εξελίξεις πριν την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό , πάντως, που φαίνεται ότι δεν θα περιμένει πολύ είναι η στελέχωση της ΠΑΕ με νέα πρόσωπα με ειδικευμένες γνώσεις στην οργάνωση μιας ΠΑΕ καθώς -εξαιρετικά πιθανόν- και το θέμα της ονομασίας της ομάδας μιας και το φετινό «πείραμα» με το «ονοματεπώνυμο» φαίνεται να δημιούργησε σύγχυση αλλά και εκνευρισμό στις τάξεις των οπαδών.Εγχείρημα δύσκολο όσο και επικίνδυνο διότι το τελικό όνομα πρέπει αφενός να συνδυάζει τις δυο συνεργασθείσες ΠΑΕ αλλά και -κυρίως- τον γεωγραφικό στίγμα του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.