Σε απολογία ο Κέρι, μήνυση στον μάνατζερ του

aox-keri

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά με ανακοίνωση την Κυριακή (27/1) καλεί σε απολογία τον Κέρι, για ανάρμοστη συμπεριφορά και παράλληλα κάνει γνωστό πως θα γίνει μήνυση στον μάνατζερ του για μεταγραφικά θέματα.

Η ΠΑΕ υπενθυμίζει ότι ο Φλόρενς Κέρι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι έως 30/6/2013 και θα πρέπει ο ποδοσφαιριστής να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Παράλληλα, κάνει γνωστό πως για την μεταγραφή του Κέρι στα Γιαννιτσά μεσολάβησε ο  μη αδειοδοτημένος από την ΕΠΟ για μεσολάβηση σε μεταγραφές εκπρόσωπος του παίκτη και διαψεύδει, όσα αναφέρονται σε δήλωση του ποδοσφαιριστή, που στην πραγματικότητα έχει συνταχθεί από τον ίδιο τον μάνατζερ του και ενημερώνει ότι θα του υποβληθεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Τέλος, καλεί η ΠΑΕ τον Κέρι σε απολογία για ανάρμοστη και απρεπή συμπεριφορά έναντι της ομάδας, απουσία και καθυστερημένη προσέλευση σε προπονήσεις την 27/1/2013 και 25/1/2013 αντίστοιχα και πρόκληση σοβαρού επεισοδίου με σωματική επίθεση και εξύβριση εναντίον δύο συμπαικτών του, στις 12/12/2012 και 13/12/2012.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΧ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ υπενθυμίζει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Φλόρενς Κέρι δεσμεύεται με συμβόλαιο, δίχως όρους ή προϋποθέσεις, έως 30/6/2013 και ότι είναι απολύτως συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντί του. Κατόπιν τούτου καλείται ο ποδοσφαιριστής να είναι παρών στις προπονήσεις και στις επίσημες ή ανεπίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, με πρώτη την αυριανή (28/1/2013) προπόνηση στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς περί ώρα 13.30 μ.μ.

Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια έναντι τρίτων και ιδίως έναντι του μη αδειοδοτημένου από την ΕΠΟ για μεσολάβηση σε μεταγραφές εκπροσώπου του παίκτη, σύμφωνα με τη σχετική ηλεκτρονική αλληλογραφία και έναντι της ΠΑΕ Αναγέννησης Γιαννιτσών για παράβαση του αρ. 17 παρ. 7 του κανονισμού ιδιότητας μεταγραφών της ΕΠΟ, προς προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων της.

Παράλληλα διαψεύδει όσα αναφέρονται σε δήλωση του ποδοσφαιριστή που στην πραγματικότητα έχει συνταχθεί από τον μη αδειοδοτημένο από την ΕΠΟ μάνατζερ του και ενημερώνει ότι θα υποβληθεί μήνυση εναντίον του τελευταίου (εκπροσώπου) για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Τέλος, καλείται ο ποδοσφαιριστής Φλόρενς Κέρι σε απολογία στα γραφεία της ΠΑΕ επί της οδού Παπανδρέου 57 την Τρίτη 29/1/2013 και ώρα 18.00 για ανάρμοστη και απρεπή συμπεριφορά έναντι της ομάδας, απουσία και καθυστερημένη προσέλευση σε προπονήσεις την 27/1/2013 και 25/1/2013 αντίστοιχα και πρόκληση σοβαρού επεισοδίου με σωματική επίθεση και εξύβριση εναντίον δύο συμπαικτών του, στις 12/12/2012 και 13/12/2012.

Το παρόν θα επιδοθεί αρμοδίως και νομίμως στον ποδοσφαιριστή Φλόρενς Κέρι , τη Δευτέρα 28/1/2013. Σε περίπτωση μη παρουσίας του κατά την ως άνω ημέρα και ώρα στα Γραφεία της ΠΑΕ, θα κριθεί αναπολόγητος.»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.