Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Πλατανιάς

Αρχές Αυγούστου πλέον και στον Πλατανιά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η προετοιμασία. Η μια αναβολή διαδέχεται την άλλη χωρίς να υπάρχει οριστική ημερομηνία για την επίσημη «πρώτη» κάτι που έχει αρχίσει να δημιουργεί διάφορα σενάρια. Προφανώς οι δυσκολίες της προηγούμενης χρονιάς  ακολουθούν τον σύλλογο και στην Football League καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κανείς παίκτης από τους 18 ποδοσφαιριστές  που είχαν διαρρεύσει από κύκλους της ΠΑΕ ότι έχουν κλείσει, πρόβλημά υπάρχει και με τον Γιάννη Κερλίδη ενώ εκτός Κρήτης το τελευταίο διάστημα ήταν  και ο τεχνικός Διευθυντής Βασίλης Αμανατίδης ο οποίος και παρευρέθηκε στο συμβούλιο της Football League.

 

Επίσης τις τελευταίες ώρες υπήρξε μια προσπάθεια επαναπροσέγγισης ανθρώπων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα χωρίς επίσημα να επιβεβαιώνεται κάτι όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Φυσικά οι πληροφορίες είναι απόλυτα διασταυρωμένες και κάνουν λόγο για ραντεβού δυο προέδρων σε γνωστό ξενοδοχείο του Πλατανιά.

 

Την επιτυχία από την αποτυχία, όπως και την αγάπη από το μίσος τα χωρίζει μια λεπτή κλωστή και την συγκεκριμένη χρονική στιγμή η διοίκηση του Πλατανιά καλείται να κάνει λεπτούς χειρισμούς καθώς βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι όπου ο λάθος δρόμος οδηγεί σε αδιέξοδο και στο απευκταίο σενάριο σε… γκρεμό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.