Στις 17 Ιουνίου η καθιερωμένη γιορτή της «Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας» (pics)

Για την Τετάρτη 17 Ιουνίου (20:30) ορίστηκε η καθιερωμένη γιορτή για τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014- 2015 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, όπου η «Ακαδημία Νέας Κυδωνίας» θα απονέμει διπλώματα και θα βραβεύσει τα τμήματα Παίδων και Νέων της ομάδας «Α.Ε.Ε.Κ ΙΝ.ΚΑ» για την κατάκτηση του Κυπέλλου Παίδων και του πρωταθλήματος Νέων αντίστοιχα.

 

Αναλυτικά:

 

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:30 η «Ακαδημία Νέας Κυδωνίας» θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη της γιορτή για τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014-2015 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

 

Στη γιορτή θα απονεμηθούν διπλώματα σε όλα τα παιδιά που φοίτησαν στην Ακαδημία μας τη χρονιά που πέρασε, καθώς επίσης θα βραβευτούν τα τμήματα που πρωταγωνίστησαν στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Χανίων και ειδικότερα το τμήμα των Τζούνιορ U’ 2005 που κατέκτησε την πρώτη θέση και το τμήμα Τζούνιορ U’ 2006 που κατέκτησε την τρίτη θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους, το τμήμα Προπαίδων U’ 2003 για την τρίτη θέση καθώς και το τμήμα των Προτζούνιορ U’ 2007 για την δεύτερη θέση στο ίδιο πρωτάθλημα.

 

 

Επίσης θα βραβευτούν τα τμήματα Παίδων και Νέων της ομάδας «Α.Ε.Ε.Κ ΙΝ.ΚΑ» για την κατάκτηση του Κυπέλλου Παίδων και του πρωταθλήματος Νέων αντίστοιχα.

 

Θα ακολουθήσει κέρασμα, παιχνίδια, δραστηριότητες και χορός για μικρούς και μεγάλους».

 

DSC05757

DSC035

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.