Στο Πανελλήνιο ΟΠΕΝ Γυναικών τα κορίτσια της Συγχρονισμένης

mazokopaki-georgieva

Μία νέα πρόκληση περιμένει την ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία θα πάρει μέρος αυτό το Σαββατοκύριακο (30,31/3) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στο Κολυμβητήριο Χαλανδρίου.

Τα κορίτσια της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα θα συμμετάσχουν σε επτά αγωνίσματα, έχοντας ως στόχο τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις αλλά και να αποκτήσουν εμπειρίες. Ο Χανιώτικος Όμιλος θα πάρει μέρος και με τις εννέα κοπέλες που ανεβαίνουν στην Αθήνα στο αγώνισμα του Combo καθώς επίσης στο Τεχνικό και το Κανονικό Ομαδικό. Ακόμα, η Γιάννα Γκεοργκίεβα θα αγωνιστεί στο Τεχνικό και το Κανονικό Σόλο ενώ μαζί με την Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη θα συνθέσουν το Τεχνικό και το Κανονικό Ντουέτο.

Η αναχώρηση της αποστολής του Ν.Ο.Χ. από τα Χανιά θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (28/3) το βράδυ ακτοπλοϊκώς.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές ανά αγώνισμα είναι οι εξής:  

Τεχνικό Σόλο: Γιάννα Γκεοργκίεβα

Κανονικό Σόλο: Γιάννα Γκεοργκίεβα

Τεχνικό Ντουέτο: Γιάννα Γκεοργκίεβα – Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη

Κανονικό Ντουέτο: Γιάννα Γκεοργκίεβα – Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη (αναπλ. Αφροδίτη Τσιαούση)

Τεχνικό Ομαδικό: Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη, Αφροδίτη Τσιαούση, Μαρία-Ελένη Βοζινάκη, Νεφέλη-Κατερίνα Μπαδογιάννη, Μαργαρίτα-Γεωργία Σκαράκη, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Αλεξάνδρα Μουζακίτη (αναπλ. Μαρία Βοζινάκη).

Κανονικό Ομαδικό: Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη, Αφροδίτη Τσιαούση, Μαρία-Ελένη Βοζινάκη, Νεφέλη-Κατερίνα Μπαδογιάννη, Μαργαρίτα-Γεωργία Σκαράκη, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Αλεξάνδρα Μουζακίτη (αναπλ. Μαρία Βοζινάκη).

Combo: Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη, Αφροδίτη Τσιαούση, Μαρία-Ελένη Βοζινάκη, Νεφέλη-Κατερίνα Μπαδογιάννη, Μαργαρίτα-Γεωργία Σκαράκη, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Αλεξάνδρα Μουζακίτη, Μαρία Βοζινάκη.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Σάββατο (30/3)

11.00 Σόλο (τεχνικό πρόγραμμα)

13.00 Ομαδικό (τεχνικό πρόγραμμα)

16.50 Κόμπο (Τελικός)

19.00 Ντουέτο (τεχνικό πρόγραμμα)

Κυριακή (31/3)

11.00 Σόλο (Τελικός)

13.00 Ντουέτο (Τελικός)

14.30 Αστέρι 5

16.00 Ομαδικό (Τελικός)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.