Συγχρονισμένη κολύμβηση: Στόχος τα μετάλλια για τις Κορασίδες Β’

sygxronismeni-kolimvisi-mikres-pisina
Με στόχο να διατηρήσει τα σκήπτρα της, η πρωταθλήτρια ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων Β’ (10, 11, 12 χρονών) του Ναυτικού Ομίλου Χανίων λαμβάνει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιανουαρίου στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου.

Σε σχέση με το Ομαδικό που θα παρουσιάσει ο Χανιώτικος Όμιλος και το οποίο στο αντίστοιχο πρωτάθλημα πέρσι είχε καταφέρει ν’ αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία, κατακτώντας τον τίτλο στην κατηγορία, αυτή τη φορά απουσιάζουν μονάχα δύο κορίτσια. Από εκεί και πέρα, τα κορίτσια έχουν προετοιμαστεί πολύ σκληρά και ο στόχος τους είναι να διεκδικήσουν και πάλι μετάλλιο.

Ο Ν.Ο. Χανίων θα παρουσιάσει συνολικά δύο Ομαδικά και τρία Ντουέτο ενώ και τα 22 κορίτσια που αποτελούν την αποστολή θα αγωνιστούν στο άθλημα των Φιγούρων, με τις προσδοκίες, γενικώς, να είναι αρκετά υψηλές.
Αναλυτικά:

Α’ Ομαδικό: Όλγα Κουργιαντάκη, Αναστασία Παπασηφάκη, Αθηνά Μαρκουλάκη, Αριάδνη Μαλινδρέτου, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Βιολέτα Ζουζούνη, Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Κατερίνα Κοκολογιάννη
Αναπληρωματικές: Στέλλα Μαυρομάτη, Ηλέκτρα Παπαδοκωνσταντάκη, Νικολέτα Χατζησωτηράκη
Β’ Ομαδικό: Κατερίνα Βομβολάκη, Ρούσσα Μαραγκάκη, Αθηνά Αλατζά, Αναστασία Τζουβαδάκη, Αντριάνα Φαντριδάκη, Σελίνα Ανδριανού, Νεφέλη Χατζησωτηράκη, Μαργαρίτα Παρτσαλάκη
Αναπληρωματικές: Ραφαέλα Κουργιαντάκη, Ευαγγελία Κουργιαντάκη, Βασιλική Χατζηχριστοδούλου
1ο Ντουέτο: Όλγα Κουργιαντάκη, Αναστασία Παπασηφάκη, Αθηνά Μαρκουλάκη
2ο Ντουέτο: Βιολέτα Ζουζούνη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, (αναπληρ. Αριάδνη Μαλινδρέτου)
3ο Ντουέτο: Κατερίνα Κοκολογιάννη, Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, (αναπληρ. Στέλλα Μαυρομάτη)
Φιγούρες: Όλγα Κουργιαντάκη, Αναστασία Παπασηφάκη, Αθηνά Μαρκουλάκη, Αριάδνη Μαλινδρέτου, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Βιολέτα Ζουζούνη, Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Κατερίνα Κοκολογιάννη, Στέλλα Μαυρομάτη, Ηλέκτρα Παπαδοκωνσταντάκη, Νικολέτα Χατζησωτηράκη, Κατερίνα Βομβολάκη, Ρούσσα Μαραγκάκη, Αθηνά Αλατζά, Αναστασία Τζουβαδάκη, Αντριάνα Φαντριδάκη, Σελίνα Ανδριανού, Νεφέλη Χατζησωτηράκη, Μαργαρίτα Παρτσαλάκη, Ραφαέλα Κουργιαντάκη, Ευαγγελία Κουργιαντάκη, Βασιλική Χατζηχριστοδούλου
Συνοδοί της αποστολής θα είναι οι τρεις προπονήτριες του Ν.Ο.Χ., Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, Κωνσταντίνα Μηλιάδη και Στέλλα Μποτωνάκη, αλλά και η έφορος συγχρονισμένης κολύμβησης Ελένη Παπαηλιάκη.
Το πρόγραμμα:
Σάββατο 26/1
09.30-10.30: Γενική προθέρμανση & τεχνική σύσκεψη
10.30-11.20: Προθέρμανση Ντουέτο με μουσική & σύσκεψη κριτών
11.30-13.00: Προκριματικός Ντουέτο
16.00-17.00: Προθέρμανση Φιγούρων
17.00-20.30: Φιγούρες
Κυριακή 27/1
09.00-09.50: Προθέρμανση με μουσική Ντουέτο
10.00-11.15: Τελικός Ντουέτο
11.30-12.15: Προθέρμανση με μουσική Ομαδικό
12.30-13.30: Τελικός Ομαδικού
13.45: Απονομές

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.