Συνάντηση με τον Γ. Ιωαννίδη‏ για το κολυμβητήριο Χανίων

ioannidis-giannis-1

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη είχε την Παρασκευή (18/1) στο γραφείο του στην Αθήνα, η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη και η οποία διήρκησε μία σχεδόν ώρα.

Η κυρία Μυλωνάκη είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κύριο Ιωαννίδη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κολυμβητήριο Χανίων, με τον Υφυπουργό να επιδεικνύει μεγάλο ενδιαφέρον για την οριστική επίλυσή τους. Ο κ. Ιωαννίδης επεσήμανε ότι θα φροντίσει με προσωπικές του ενέργειες να αντιμετωπιστεί ουσιαστικά το ζήτημα εντός των επόμενων ημερών εκφράζοντας την απορία του για την αδυναμία να τροφοδοτηθούν οι εγκαταστάσεις με πετρέλαιο.

Η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επιστρέφει από την Αθήνα με θετικές εντυπώσεις από το ενδιαφέρον του Υφυπουργού και η πίστη που υπάρχει, είναι ότι το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί πλέον με ουσιαστικές παρεμβάσεις εκ μέρους της Πολιτείας.

Να σημειωθεί ότι την κυρία Μυλωνάκη, στη συνάντηση με τον κύριο Ιωαννίδη συνόδευε η Έφορος Υδατοσφαίρισης Υποδομών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κυρία Μαρία Φραγκονικολάκη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.