Συναινεί ο Δήμος να παίξει ο ΑΟΧ στα Περιβόλια

leipsakis-dimos-xaniwn

Με επιστολή του Δήμου Χανίων προς τον Πρόεδρο της Super League, κο Γιάννη Μώραλη, συναινεί να γίνει ο αγώνας του ΑΟ Χανιά με τον Πανηλειακό στο γήπεδο Περιβολίων.

Αναλυτικά η δημοσίευση με την επιστολή του Δήμου Χανίων, στο chania.gr:

«Συναινεί ο Δήμος Χανίων στη διεξαγωγή του αγώνα ΧΑΝΙΑ-ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων

Επιστολή στον Πρόεδρο της Super League κο Γιάννη Μώραλη, για τη διεξαγωγή του αγώνα της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ με την Π.Α.Ε. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων, έστειλε ο Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού, Δημήτρης Λειψάκης,

 Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

“Κύριε πρόεδρε,

Σε συνέχεια της τελευταίας επικοινωνίας μας, που αφορά την χρήση του Δημοτικού γηπέδου Περιβολίων την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 από την Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ για τον αγώνα της με την Π.Α.Ε. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ και με δεδομένο ότι:

α) εξέλειψαν οι λόγοι που μέχρι τώρα δεν επέτρεπαν στη Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ να αγωνιστεί στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων (χλοοτάπητας),

β) η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ αγωνίζεται αυτήν την αγωνιστική εκτός έδρας στην Ξάνθη,

γ) η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, η ομάδα της πόλης μας, δίδει κρίσιμο αγώνα την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου 2013 με την Π.Α.Ε. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ για την άνοδό της σε μεγαλύτερη κατηγορία,

δ) ο Δήμος Χανίων δεν μπορεί να εμπλακεί στις διενέξεις των διοργανωτριών αρχών, που δεν αποσαφηνίζουν αυτονόητα πράγματα για το καλό του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι της πόλης μας και του νόμου μας,

ε) όλες οι μέχρι τώρα έγγραφες δεσμεύσεις του Δήμου Χανίων προς όλες τις αρμόδιες αθλητικές αρχές συνεχίζουν να ισχύουν.

Ο Δήμος Χανίων με βάση τα ανωτέρω δίδει την συναίνεσή του ως ιδιοκτήτης του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ για την πραγματοποίηση του αγώνα με την Π.Α.Ε. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου 2013 στο ανωτέρω Δημοτικό αθλητικό κέντρο με δεδομένο ότι θα τηρηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

Η παραπάνω απόφαση δεν καθιστά υπεύθυνο τον δήμο Χανίων για οποιαδήποτε εμπλοκή προκύψει λόγω της διεξαγωγής του παραπάνω αναφερόμενου ποδοσφαιρικού αγώνα με την αθλητική δικαιοσύνη”.»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.