«Συναινετικό διαζύγιο» ζητά η NOVA από τη Superleague!

Βόμβα από τη Nova! Η απογοητευτική κατάσταση στον συνεταιρισμό της Super League σε ότι αφορά στη μη λήψη αποφάσεων για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου, οδήγησε το συνδρομητικό κανάλι να προτείνει ακόμα και «συναινετικό διαζύγιο»! Kαι μάλιστα ζητάει το θέμα να συζητηθεί στο αυριανό ΔΣ της Λίγκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νova:

*Απορρίπτει την αντιπρόταση της Super League και επιμένει στην  αρχική της πρόταση και συγκεκριμένα στην προσαρμογή του τιμήματος  για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων των 15 από τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος της Super League, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει ενταχθεί στην Κεντρική Διαχείριση για την ερχόμενη διετία.

*Εναλλακτικά, με δεδομένη τη μεγάλη διάσταση απόψεων των δυο πλευρών σχετικά με την κατάσταση στην Super League, η Nova πρότεινε στον συνεταιρισμό να θέσει προς συζήτηση στο Διοικητικό του συμβούλιο της Πέμπτης 13/7, ακόμα  και  την άμεση διακοπή της συνεργασίας  Nova –  Super League με διαδικασίες «συναινετικού διαζυγίου».

*Στελέχη της εκτιμούν πως ο συνεταιρισμός δεν ενδιαφέρεται για τη βελτίωση του ποδοσφαίρου, παρά μόνο για τη διασφάλιση των «μικροπολιτικών» σκοπιμοτήτων κάθε προέδρου. Οι 16 ομάδες δεν μπορούν να συνεννοηθούν ώστε να έχουν μια κοινή δράση με σκοπό τη  βελτίωση του ποδοσφαίρου. Ακόμα και στο «παρά πέντε» για την έναρξη του πρωταθλήματος δεν έχει υλοποιήσει έστω και την ελάχιστη πρόταση από όσες έχουν εισηγηθεί διεθνείς οίκοι με μελέτες που διενήργησαν κατά παραγγελία της ίδιας της Super League.

*Χαρακτηριστικό παράδειγμα της απογοητευτικής κατάστασης στην Κεντρική Διαχείριση, σύμφωνα με στελέχη της Nova  είναι ότι ενώ, υποτίθεται,  έχει συμφωνηθεί ήδη από τον περασμένο Μάρτιο η μείωση των ομάδων σε 14 και η ανάδειξη του πρωταθλητή από τη διαδικασία των Play Offs, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.  Αντιθέτως, βρίσκεται και πάλι σε διαβούλευση και σε διαπραγμάτευση.

Πηγή:filathlos.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.