Συνεχίζονται οι εγγραφές στα νέα Τμήματα

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές νέων αθλητών-τριών όλων των τμημάτων του (Κολύμβηση – Πόλο – Συγχρονισμένη Κολύμβηση – Τεχνική Κολύμβηση – Κανόε Καγιάκ – Ιστιοπλοΐα).

 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τεστ καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρα 16.00 – 16.30 στο κολυμβητήριο Χανίων. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4 – 9 ετών. Υπεύθυνη Κουμουρίδη Ράνια.

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (ΠΟΛΟ)

Τεστ καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρα 19.00 – 20.00 στο κολυμβητήριο Χανίων. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 ετών και άνω. Υπεύθυνη Γκεοργκίεβα Μπιλιάνα.

 
ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τεστ καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρα 17.00 – 19.00 στο κολυμβητήριο Χανίων. Απευθύνεται σε κορίτσια από 5 ετών έως 8 ετών. Υπεύθυνη Γκεοργκίεβα Μπιλιάνα.
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τεστ καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρα 18.00 – 19.00 στο κολυμβητήριο Χανίων. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω. Υπεύθυνος Καλαμαρίδης Ηλίας.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Σάββατο & Κυριακή 10 π.μ. (λιμανάκι δίπλα στο κολυμβητήριο) από 6 ετών και άνω που να γνωρίζουν κολύμβηση. Υπεύθυνοι Σηφάκης Ανδρέας και Καβαλιεράτου Νατάσσα.

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή 18.00 (Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας από 7 ετών και άνω. Υπεύθυνος Αγγελάκης Μανώλης.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Ν.Ο.Χ., Ακτή Κανάρη – Νέα Χώρα – τηλ. 28210-96078.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.